Mökkiovi

Tuotenumero: 117910
Kylmän tilan ovi Kylmän tilan ovi käsittelemätöntä puuta.
Oven koko ilmoitetaan moduulimittana (seinään tulevan aukon koko).
Näytä enemmän
Vaihtoehdot:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Mökkiovi

Varaston ovi soveltuu käytettäväksi kylmissä tiloissa. Ovi on rakennettu puukehyksestä ja täytetty styroksilla. Oven sivut on liimattu, ja ne muodostuvat 4 mm:n vanerilevyistä, joista uloimmassa on koristeuritus. Oven mukana toimitetaan lukkorunko ja vastarauta. Ikkuna on yksinkertaista lasia.
Varaston ovi on käsittelemätön, ja se pitää pintakäsitellä.
Huomioithan että mikäli käsittelet oven tummalla sävyllä, takuu ei enää ole voimassa.

HUOM.
Kahva ei sisälly pakkaukseen.

Kylläste ja puupetsi

Levitä ensin kyllästettä kaikille pinnoille ja kuivaa imeytymätön kylläste nukkaamattomalla liinalla. Levitä tämän jälkeen Puupetsi V 0,5–4 tunnin kuluessa. Käsittele ovi vielä uudestaan puupetsillä vähintään yhden kuukauden kuluttua. Huomioi, että puupetsin väristä tulee vaaleampi silloin, kun puun pinta on ensin käsitelty kyllästeellä.

Asennus

Oven moduulimitat ovat 8 x 19, joten oviaukon on oltava 800 x 1900 mm. Karmin ulkomitat ovat 780 x 1880 mm. Oikeakätinen ovi aukeaa avaajaa kohti saranoiden ollessa oikealla puolella. Vasenkätinen ovi aukeaa avaajaa kohti saranoiden ollessa vasemmalla puolella.

Aloita valitsemalla valitsemaasi seinämateriaaliin sopiva kiinnitystapa. Puurakenteisiin karmit kiinnitetään karmiruuveilla. Jos rakenteet ovat betonia, kevytbetonia tai tiiltä, käytetään propullista karmiruuvia.

Varmista, että karmin alla oleva lattia on suora. Jos näin ei ole, säädä kynnys suoraksi kiilojen avulla. Ovenkarmin alareunan tulee olla samassa tasossa lattiatason ylimmän tason kanssa.

Nosta ovenkarmit oviaukkoon ja kiilaa paikoilleen sivuilta, ylä- ja alaosasta. Kiilat sijoitetaan pareittain, yksi ulkopuolelta ja yksi sisäpuolelta. Kiilaparit on asennettava jokaisen ruuvinreiän kohdalle.

Tarkista vatupassin avulla, että karmit ovat suorassa. Säädä kiiloja tarvittaessa. Varmista myös, ettei karmi ole kallellaan sisään tai ulospäin.

Kiinnitä tämän jälkeen karmiruuvit paikoilleen, älä kuitenkaan kiristä ruuveja loppuun asti. Kiinnitä ruuvit ensin saranapuolelle ja sen jälkeen toiselle puolelle. Tarkista vielä oven diagonaalimittojen avulla, että se on varmasti oikeassa asennossa. Jos diagonaalimitat eivät täsmää, säädä karmeja vielä kiilojen avulla.

Kun diagonaalimitat täsmäävät, kiinnitä karmit paikoilleen ruuvaamalla karmiruuvit täysin kiinni. Kiilat lyhennetään tämän jälkeen karmin tasolle ja ovi ripustetaan paikoilleen.

Tarkista lopuksi, että ovi on helppo avata ja sulkea ja että rako oven ja karmien välillä on tasaisesti 3 mm. Säädä karmin asentoa tarvittaessa kiiloilla ja karmiruuveilla.

Kun ovi on paikoillaan, karmin ja seinän välinen rako peitetään peitelistalla.

Moduulimitat

Korkeus: 185 cm
Leveys: 80 cm
Karmin syvyys: 92 mm
Näytä enemmän
Tavaramerkki CN Snickerier