Kasvihuone Balance Canopia

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687197875
Kun sanomme, että Palram – Canopia Balance -kasvihuonesarjat tarjoavat kasveillesi ihanteelliset olosuhteet hoitoon ja kasvuun, me tarkoitamme sitä.
Näytä enemmän
Koko:
Väri:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Kasvihuone Balance Canopia

Kun sanomme, että Palram – Canopia Balance -kasvihuonesarjat tarjoavat kasveillesi ihanteelliset olosuhteet hoitoon ja kasvuun, me tarkoitamme sitä. Kahdella lasityypillä saat tasapainoisen tee-se-itse-kasvihuoneen, jossa yhdistyvät hajakattoisten kaksiseinäisten kattopaneelien suoja ja kristallinkirkkaiden seinäpaneelien valonläpäisy ihanteellisia kasvuolosuhteita varten. Kaikki paneelit on valmistettu UV-suojatusta polykarbonaatista, lasimaisesta, käytännöllisesti katsoen särkymättömästä huippuluokan polymeeristä, joka sopii erityisesti juuri kasvihuoneisiin. Suuri työskentelytila antaa sinulle runsaasti tilaa kasvattaa runsaasti vihanneksia ja yrttejä sekä säilyttää tarvitsemasi työkalut ja tarvikkeet. Balance-kasvihuone on myös erittäin helppopääsyinen leveillä pariovilla ja matalalla kottikärryjen sisään- ja ulospääsykynnyksellä, ja siinä on riittävästi tilaa suurten kasvien siirtämiseen. Turvallisten polykarbonaattipaneelien, korroosionkestävän alumiinirungon ja erityisen vahvojen tukipalkkien yhdistelmä tarjoaa sinulle kasvihuoneen, joka on hyvin suunniteltu ja kestävä, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia kasvihuoneesi tukevuudesta tai turvallisuudesta. Saat kauniin, hyvin suunnitellun ja tilavan lisän puutarhanhoitokokemukseesi hankkimalla Balancen kasvihuoneen takapihallesi jo tänään!

  • Polykarbonaatti: 100 % UV-suojattu, käytännöllisesti katsoen rikkoutumaton, eikä muutu keltaiseksi tai haurastu ajan mittaan
  • Kaksiseinäiset polykarbonaattikattopaneelit: 4 mm kattopaneelit suojaavat voimakkaalle auringonvalolle altistumiselta ja jatkavat kasvukauttasi suojaamalla kasveja syksyn pakkasilta.
  • Kristallinkirkkaat polykarbonaattiseinäpaneelit: Läpinäkyvät sivupaneelit tarjoavat yli 90 % valonläpäisyn
  • Jauhemaalattu alumiinirunko: Runko on vahvaa, korroosiota kestävää metallia. Siihen sisältyy sisäiset tukipalkit ja sinkitty teräsjalusta parantamaan lujuutta ja vakautta.
  • Tuuli- ja lumikuorma: Kestää enintään 90 km/h tuulta ja 75 kg/m² lumikuorman.
  • Lisäominaisuuksia: Mukana sisäänrakennettu kourujärjestelmä ohjaamaan sadeveden kastelukäyttöön sekä manuaaliset tuuletusikkunat auttamaan ilman virtausta, mahdollistamaan kosteuden ja lämpötilan sekä tuuletuksen tason säädön, ja pitämään sinut viileämpänä kuumina kesäpäivinä.
  • Helppo kulku: Matala kynnysramppi ja lukittavat saranoidut leveät ja korkeat pariovet mahdollistavat helpon kulun kottikärryillä, ruohonleikkureilla tai pyörätuoleilla (riippulukko ei sisälly toimitukseen)
  • Itsekokoaminen: Liukupaneelijärjestelmä sisältää valmiiksi poratut profiilit ja valmiiksi leikatut liukupaneelit helpottamaan asennusta.

Ilmanvaihto
Manuaaliset kattoikkunat mahdollistavat kosteuden, lämpötilan ja ilmanvaihdon säätämisen ja pitävät sinut viileämpänä kuumina päivinä.

Helppo kokoonpano
Liukupaneelin kokoonpanojärjestelmä Yhtenäiset profiilit kaikkiin asentoihin Saranaovi voidaan koota oikea- tai vasenkätiseksi saranaovi voidaan koota oikea- tai vasenkätiseksi saranaoveksi.

Tasapainoiset kasvuolosuhteet
Tasapainoiset kasvuolosuhteet kaksiseinäisillä polykarbonaattikattopaneeleilla ja kristallinkirkkailla seinäpaneeleilla, jotka läpäisevät yli 90 % valoa.

Kasvihuoneen tarvikkeet
Tuuletinlämmitin, valaistussarjat, varjostuskangassarja, automaattinen kattoluukun avauslaite, lavastus ja hyllyt, kasviripustimet, ristikkosarja ja tippukastelusarja ovat kaikki erikseen ostettavissa. Tutustu sertifioituihin Canopia-tarvikkeisiimme

Helppo pääsy ja käyttö
Matalakynnyksiset, korkeat ja leveät saranoidut pariovet, joissa on magneettinen ovensalpa ja matalan kynnyksen luiska.

Yhdistetyt polykarbonaattipaneelityypit
Kattopaneelit - kaksiseinäinen polykarbonaatti suojaa voimakkaalta auringonvalolta. Seinäpaneelit - kristallinkirkasta polykarbonaattia, joka läpäisee yli 90 % valoa. Lähes murtumaton, erittäin iskunkestävä. Täydellinen UV-sulku ja 100 % UV-suojattu, paneelit eivät värjäydy, murtu tai pirstoudu. Säilyttävät eheytensä ja kestävät äärimmäisiä sääolosuhteita monen vuoden ajan

Rakennettu kourut
Kourut ja kourupäät keräävät vettä, jota voidaan käyttää kestävään kastelujärjestelmään.

Ylimääräiset tukipalkit
Lisävahvuutta puutarhan kasvihuoneeseen

Alumiinirunko
Huoltovapaa, erittäin kestävä, ruostumaton ja erittäin jäykkä rakenne.

Lukittava ovenkahva
Ovien lukitus lisää suojaa ja turvallisuutta (lukko ei sisälly toimitukseen).

Näytä enemmän
Tavaramerkki Canopia