Kasvihuone Bella Canopia

Saatavana useita kokoja
Tuotenumero: 687197891
Bella on kaunis ja käytännöllinen laaja kasvihuone, jossa on käytännöllisesti katsoen rikkoutumattomat kaksiseinäiset polykarbonaattipaneelit, jotka luovat ihanteellisen yhdistelmän auringonvalon diffuusiota, lämmöneristystä ja turvallisuutta kaikille puutarhanhoitotarpeillesi.
Näytä enemmän
Koko:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Kasvihuone Bella Canopia

Bella on kaunis ja käytännöllinen laaja kasvihuone, jossa on käytännöllisesti katsoen rikkoutumattomat kaksiseinäiset polykarbonaattipaneelit, jotka luovat ihanteellisen yhdistelmän auringonvalon diffuusiota, lämmöneristystä ja turvallisuutta kaikille puutarhanhoitotarpeillesi. Kellon muotoinen kasvihuone on suunniteltu erityisesti parantamaan tuulen vastusta ja mahdollistamaan lumen putoamisen helposti. Suuri työtila ja leveät pariovet antavat innokkaimmalle puutarhurille runsaasti tilaa kasvattaa paljon vihanneksia ja yrttejä, ja silti jää tilaa istuttaa herkkiä kasveja ja säilyttää työkaluja sekä tarvikkeita. Bella on vankasti rakennettu, viehättävä kasvihuone, joka tarjoaa sinulle puutarhanautintoja vuosien ajan. Tässä kasvihuoneessa on myös mm. ruostumaton sinkitty teräspohja, joka parantaa rakenteellista tukea, vakautta ja kohdistusta. Bella, hämmästyttävä ja toiminnallinen lisäys puutarhakokemukseesi.

  • Käytännöllisesti katsoen särkymättömät kaksinkertaiset 6 mm:n seinä- ja katto- sekä 4 mm:n ovi- ja ikkunapolykarbonaattipaneelit pitävät ihanteellisen lämpötilan ja suojaavat voimakkaalta auringonvalolta.
  • Kellon muotoinen kasvihuone mahdollistaa lumen liukumisen helposti pois ja parantaa tuulenvastusta
  • Kaikki paneelit ovat 100 % UV-suojattuja ja estävät haitallisen UV-säteilyn
  • Helppo tee-se-itse-asennus – liukupaneelien asennusjärjestelmä
  • Kestävä, korroosiosuojattu alumiinirunko
  • Sinkitty teräsjalusta, jossa merkittynä reiät ankkurointia varten, mikä lisää rakenteellista vakautta (ankkurit eivät sisälly toimitukseen)
  • Matala kynnys ja pariovet helpottavat kulkua
  • Huoltovapaa

Kasvihuoneen tarvikkeet
Tuuletinlämmitin, valaistussarjat, varjostuskangassarja, automaattinen kattoluukun avauslaite, lavastus ja hyllyt, kasviripustimet, ristikkosarja ja tippukastelusarja ovat kaikki erikseen ostettavissa. Tutustu sertifioituihin Canopia-tarvikkeisiimme

Helppo pääsy ja käyttö
Suuri saranoitu pariovi. Matala kynnys. Oven magneettisalpa. Mukana kiinnityssarja. Sinkitty teräsjalusta lisää rakenteellista vakautta

Ilmanvaihto
Tarjoaa ilmavirtauksen ja mahdollistaa lämmön ja kosteuden säätelyn.

Lukittava ovenkahva
Ovien lukitus lisää suojaa ja turvallisuutta (lukko ei sisälly toimitukseen).

Alumiini Bell muotoinen runko
Tarjoaa erittäin kestävän, ruostumattoman ja erittäin jäykän rakenteen. Kellon muotoinen kasvihuone - antaa lumen liukua helposti pois, parantaa tuulenkestävyyttä.

Kaksiseinäiset polykarbonaattipaneelit
Lähes murtumaton, erittäin iskunkestävä. 6 mm:n kaksoisseinäpaneelit tarjoavat korkean lämmöneristävyyden ja estävät voimakkaan auringonvalon vaikutuksen. Kaksoisseinäpaneelit tarjoavat korkean lämmöneristävyyden ja estävät voimakkaan auringonvalon vaikutuksen. Paneelit ovat 100-prosenttisesti UV-suojattuja, eivätkä ne värjäydy, murtu tai pirstoudu. Säilyttävät eheytensä ja kestävät äärimmäisiä sääolosuhteita monen vuoden ajan. Yli 80 % valonläpäisy ja täydellinen UV-suojaus.

Yksinkertainen kokoonpano
Suuri saranaovi voidaan asentaa vasen- tai oikeanpuoleiseksi. Matala kynnys. Korkea lattiakorkeus 268 cm ja korkea räystäskorkeus 191 cm tarjoavat suuren sisätilan ja runsaasti tilaa korkeiden ja lehtipuuvaltaisten kasvien köynnöstämiseen. Oven alareunan tiivisteen harjalista - estää lian pääsyn sisälle ja pitää viileät tuulet loitolla.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Canopia