Kennolevyt ja valokatteet

Valokatteet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Anna auringon paistaa - kennolevyt päästävät kauniisti valoa sisään, terassille ja muihin ulkotiloihin. Kestävä ja tukeva kennorakenne kantaa painavampaakin kuormaa, ja sen pinta on UV-suojattu.

Ulkotiloihinkin tarvitaan kattoja ja katoksia
Pienenkin terassin tai ulkotilan saa helposti itse rakennettua, kun on kunnon välineet ja tarvikkeet valmiina. Pienellä laittamisella kesäinen terassi herää uuteen eloon. Kennomainen valokate päästää nimittäin kesän auringonpaisteen ja lämmön sisään ja pitää sään ikävät ilmiöt ulkopuolella. Tukevat valokatteet kestävät myrskyä ja hankalampiakin säitä. Pinta ei myöskään vahingoitu auringon UV-säteilystä. Terassilla on siis hyvä istua ja paistatella. Voit myös istuttaa viherkasveja terassille ja voit kasvattaa ihan omassa puutarhassa kasviksia, kuten salaattia, tomaatteja, kurkkuja tai vaikkapa erilaisia yrttikasveja. Kätevistä elementeistä saat koottua juuri oikean kokoisen kattorakenteen, ja ne voivat sopia myös seinärakenteiksi. Meiltä hankit kätevästi laadukkaat tarvikkeet katoksen, katon tai kasvihuoneen rakentamiseen.

Pienillä yksityiskohdilla saat luotua kokonaan uuden ilmeen
Valmista katto kestävästä polykarbonaatista. terassit ja katokset saavat aivan uudenlaisen ilmeen ja suorastaan vetävät puoleensa viettämään aikaa oman perheen kesken tai vaikka kutsumaan naapurit kahville. Hyvät valokatteet kestävät kesästä toiseen, pitävät pintansa erilaisissa sääolosuhteissa ja päästävät valoa sopivasti läpi. Ulkotiloissa aurinko voi paistaa kesäiseltä taivaalta pitkiäkin aikoja ja jopa läpi vuorokauden Suomen leveysasteilla. Materiaali kuin materiaali joutuu koville tällaisissa olosuhteissa. Nämä katteet ovat laadukkaita ja antavat samalla terassille pitkän käyttöiän. Tällä tavoin investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Olipa sitten kysymyksessä ravintolan terassi, kesämökin pihahuone tai kasvihuone, valoa läpi päästävät laadukkaat muovikennostot sopivat hyvin rakennusmateriaaleiksi ja pitävät kanitkin poissa porkkanoita popsimasta.

Valokatteet moneen käyttökohteeseen Byggmaxilta
Meiltä löydät laadukkaat valokatteet järkevään hintaan. Itse tehtynä ulkotila on valmistakin parempi. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi - laadukkailla tarvikkeilla isompikin rakennusprojekti valmistuu mutkitta!

16 tuotetta

16 tuotetta