Muoviset valokatteet

Muoviset valokatteet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan katon tekoon, olipa kyseessä sitten terassin muovinen valokate tai koko talon aluskate. Meiltä löydät myös tarvittavat kiinnikkeet ja tarvikkeet onnistuneeseen projektiin.

 

Muoviset valokatteet suojaavat terassia kaikilta sääolosuhteilta

Meillä Suomessa sää saattaa olla haastava terasseille ja muille ulkotiloille. Laadukas muoviset valokatteet ovat erinomainen tapa suojata terassi ja sen käyttäjät sään vaikutuksilta. Muoviset valokatteet ovat käytännöllinen tapa lisätä terassin viihtyvyyttä ja käyttömahdollisuuksia. Byggmax tarjoaa hyvän valikoiman valokatteita terassin rakentajalle. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava valokatteen asentamiseen sekä hyvään viimeistelyyn. Asentamisessa täytyy noudattaa valmistajan ohjeita ruodejaossa ja valokatelevyjen kiinnityksessä. On suositeltavaa maalata ruoteiden yläpuoli valkoiseksi, koska auringonpaiste saattaa kuumentaa ruoteen ja katteen välisen tilan niin kuumaksi, että se aiheuttaa muutoksia muovissa. Mikäli joudut katkaisemaan katelevyjä, voit käyttää hienohampaista sahaa tai kulmahiomakonetta, jossa on ohut katkaisulaikka. Huolellinen työ ja oikea asennus takaavat pitkäikäisen katteen. Kun teet työn itse, säästät myös kustannuksissa.

 

Muoviset valokatteet ovat kestäviä

Hyvä suunnittelu ja huolellinen toteutus helpottavat kattoprojektin onnistumista. Oikein toteutettu sääsuojaus, jonka muoviset valokatteet mahdollistavat, lisää esimerkiksi terassin käyttömahdollisuuksia ja sen käyttöikää. Katteeseen kohdistuu suuria rasituksia, joten asennuksessa kannattaa olla tarkkana. Kesän kuuma aurinko, syksyiset sateet ja tuuli sekä talvinen lumikuorma ja pakkaset asettavat katteille suuria vaatimuksia. Meiltä löydät valokatteet, jotka kestävät joka säätä. Muoviset valokatteet ovat läpinäkyviä, joten ne vaativat säännöllistä puhdistamista. Lämmin vesi ja mieto pesuaine on suositeltava tapa suorittaa katteen puhdistus. Kannattaa myös välttää kovia ja hankaavia työkaluja, jotka naarmuttavat katteen pintaa. Terassien ja muun pihan maan katteeksi meiltä löytyvät myös joka pihaan sopivat pihakivet ja -laatat.

 

Kestävät muoviset valokatteet Byggmaxilta

Muoviset valokatteet löydät Byggmaxista järkevään hintaan. Kevyt käsiteltävyys mahdollistaa itse tekemisen ja onnistumisen ilon. Me Byggmaxissa autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

12 tuotetta

 1. KATERUUVI 4,8X35
  valkoinen, siivillä, 100kpl
  KATERUUVI 4,8X35
  Hinta alkaen
  17 95 /kpl
 2. Valokate
  0,8x2500x1050, Kirkas
  Valokate
  Hinta alkaen
  23 95 /kpl
 3. Aluskate
  Kondenssisuojalla 1,5x40m
  Aluskate
  Hinta alkaen
  43 95 /kpl
 4. Tiivistenauha valokate
  76/18 990mm
  Tiivistenauha valokate
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
 5. Yläliitäntämuovi
  Kirkas, 2280x50x150mm
  Yläliitäntämuovi
  Hinta alkaen
  32 95 /kpl
 6. Aluskate
  1,5x40m
  Aluskate
  Hinta alkaen
  37 95 /kpl
 7. Valokate
  Harmaa, 1,0x3000x1050
  Valokate
  Hinta alkaen
  33 95 /kpl
 8. Harjaliitäntämuovi
  Kirkas, 2050x125x125mm
  Harjaliitäntämuovi
  Hinta alkaen
  29 95 /kpl
 9. ALUSLEVY EPDM-KUMI
  Ø38mm
  ALUSLEVY EPDM-KUMI
  Hinta alkaen
  0 50 /kpl

12 tuotetta