Muoviset valokatteet

Muoviset valokatteet löydät helposti ja edullisesti Byggmaxilta. Valikoimastamme löydät varmasti sopivat muoviset valokatteet tarpeisiisi, oli sitten kyseessä valokate terassille tai valokate vaikkapa kasvihuoneeseesi. Meiltä löydät myös tarvittavat kiinnikkeet ja tarvikkeet onnistuneeseen projektiin.

 

Muoviset valokatteet suojaavat terassiasi

Meillä Suomessa sääolosuhteet ovat haastavat terasseille sekä muille ulkotiloille. Valokate terassille on erinomainen tapa suojata terassia ja sen käyttäjiä sään vaihteluilta. Muoviset valokatteet ovat käytännöllinen tapa lisätä terassin viihtyvyyttä ja pidentää sen käyttöä myös kesän ulkopuolelle. Byggmaxilta löydätkin hyvän valikoiman valokatteita terassin rakentajalle. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava valokatteen asentamiseen sekä viihtyisän terassin viimeistelyyn. Asentamisessa täytyy noudattaa valmistajan ohjeita ruodejaossa ja valokatelevyjen kiinnityksessä. On suositeltavaa maalata ruoteiden yläpuoli valkoiseksi, sillä auringonpaiste saattaa kuumentaa ruoteen ja katteen välisen tilan niin kuumaksi, että valokate kärsii vaurioita. Mikäli joudut katkaisemaan valokatelevyjä, voit käyttää hienohampaista sahaa tai kulmahiomakonetta, jossa on ohut katkaisulaikka. Huolellinen työ ja oikea asennus takaavat pitkäikäisen katteen. Kun teet työn itse, säästät myös kustannuksissa.

 

Laadukkaat muoviset valokatteet takaavat hyvän lopputuloksen

Hyvä suunnittelu ja huolellinen toteutus helpottavat kattoprojektin onnistumista. Oikein toteutettu valokate terassille lisää terassin käyttömahdollisuuksia ja sen käyttöikää. Katteeseen kohdistuu suurta rasitusta säästä johtuen, joten asennuksessa kannattaa olla tarkkana. Kesän kuuma aurinko, syksyiset sateet ja tuuli sekä talvinen lumikuorma ja pakkaset asettavat katteille suuria vaatimuksia. Meiltä löydät muoviset valokatteet, jotka kestävät säässä kuin säässä. Muoviset valokatemateriaalit ovat läpinäkyviä, joten ne vaativat säännöllistä puhdistamista. Lämmin vesi ja mieto pesuaine on suositeltava tapa suorittaa katteen puhdistus. Kannattaa myös välttää kovia ja hankaavia työkaluja, jotka naarmuttavat katteen pintaa. Terassien ja muun pihan maan katteeksi meiltä löytyvät myös joka pihaan sopivat pihakivet ja -laatat.

 

Kestävät muoviset valokatteet Byggmaxilta

Muoviset valokatteet löydät Byggmaxista järkevään hintaan. Kevyt käsiteltävyys mahdollistaa itse tekemisen ja onnistumisen ilon. Me Byggmaxissa autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

Näytä enemmän
Suodata

17 Tulokset

Järjestä
Kirkas, 1,0x3000x1040
Alkaen 52 91  €
0,6x810x1200mm, polykarbonaatti, UV-suojattu
11 95  €
Kondenssisuojalla 1,5x40m
44 95  €
0,8x2500x1050, Kirkas
44 53  €
Ø38mm
0 79  €
Palram
Valkoinen
1 409  €
Kirkas, 2280x50x150mm
32 95  €
Palram
Antrasiitti
1 409  €
Palram
Saatavana useita kokoja
76/18 990mm
4 95  €
Gop
antrasiitinharmaa/läpinäkyvä
199  €
Palram
Saatavana useita kokoja
Palram
Harmaa
319  €
Palram
Harmaa
249  €
4,8x35 mm, siivillä, 100kpl
17 95  €
Kirkas, 2050x125x125mm
31 95  €