Muoviset valokatteet

Muoviset valokatteet löydät helposti ja edullisesti Byggmaxilta. Valikoimastamme löydät varmasti sopivat muoviset valokatteet tarpeisiisi, oli sitten kyseessä valokate terassille tai valokate vaikkapa kasvihuoneeseesi. Meiltä löydät myös tarvittavat kiinnikkeet ja tarvikkeet onnistuneeseen projektiin.

 

Muoviset valokatteet suojaavat terassiasi

Meillä Suomessa sääolosuhteet ovat haastavat terasseille sekä muille ulkotiloille. Valokate terassille on erinomainen tapa suojata terassia ja sen käyttäjiä sään vaihteluilta. Muoviset valokatteet ovat käytännöllinen tapa lisätä terassin viihtyvyyttä ja pidentää sen käyttöä myös kesän ulkopuolelle. Byggmaxilta löydätkin hyvän valikoiman valokatteita terassin rakentajalle. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava valokatteen asentamiseen sekä viihtyisän terassin viimeistelyyn. Asentamisessa täytyy noudattaa valmistajan ohjeita ruodejaossa ja valokatelevyjen kiinnityksessä. On suositeltavaa maalata ruoteiden yläpuoli valkoiseksi, sillä auringonpaiste saattaa kuumentaa ruoteen ja katteen välisen tilan niin kuumaksi, että valokate kärsii vaurioita. Mikäli joudut katkaisemaan valokatelevyjä, voit käyttää hienohampaista sahaa tai kulmahiomakonetta, jossa on ohut katkaisulaikka. Huolellinen työ ja oikea asennus takaavat pitkäikäisen katteen. Kun teet työn itse, säästät myös kustannuksissa.

 

Laadukkaat muoviset valokatteet takaavat hyvän lopputuloksen

Hyvä suunnittelu ja huolellinen toteutus helpottavat kattoprojektin onnistumista. Oikein toteutettu valokate terassille lisää terassin käyttömahdollisuuksia ja sen käyttöikää. Katteeseen kohdistuu suurta rasitusta säästä johtuen, joten asennuksessa kannattaa olla tarkkana. Kesän kuuma aurinko, syksyiset sateet ja tuuli sekä talvinen lumikuorma ja pakkaset asettavat katteille suuria vaatimuksia. Meiltä löydät muoviset valokatteet, jotka kestävät säässä kuin säässä. Muoviset valokatemateriaalit ovat läpinäkyviä, joten ne vaativat säännöllistä puhdistamista. Lämmin vesi ja mieto pesuaine on suositeltava tapa suorittaa katteen puhdistus. Kannattaa myös välttää kovia ja hankaavia työkaluja, jotka naarmuttavat katteen pintaa. Terassien ja muun pihan maan katteeksi meiltä löytyvät myös joka pihaan sopivat pihakivet ja -laatat.

 

Kestävät muoviset valokatteet Byggmaxilta

Muoviset valokatteet löydät Byggmaxista järkevään hintaan. Kevyt käsiteltävyys mahdollistaa itse tekemisen ja onnistumisen ilon. Me Byggmaxissa autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

10 tuotetta

 1. Aluskate
  Kondenssisuojalla 1,5x40m
  Aluskate
  Hinta alkaen
  43 95 /kpl
 2. Valokate 0,8x2500x1050
  0,8x2500x1050, Kirkas
  Valokate 0,8x2500x1050
  Hinta alkaen
  28 95 /kpl
 3. ALUSLEVY EPDM-KUMI
  Ø38mm
  ALUSLEVY EPDM-KUMI
  Hinta alkaen
  0 50 /kpl
 4. Aluskate
  1,5x40m
  Aluskate
  Hinta alkaen
  37 95 /kpl
 5. Tiivistenauha valokate
  76/18 990mm
  Tiivistenauha valokate
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
 6. Yläliitäntämuovi
  Kirkas, 2280x50x150mm
  Yläliitäntämuovi
  Hinta alkaen
  32 95 /kpl
 7. Harjaliitäntämuovi
  Kirkas, 2050x125x125mm
  Harjaliitäntämuovi
  Hinta alkaen
  29 95 /kpl

10 tuotetta