Klinkkeri Elementi Beige 60x120

Beige, 1,428 m²/pakk
Tuotenumero: 6467257
Elementi Beige on lasitettu beige posliinilaatta, jossa on sileä mattapinta. Laatta sopii koko taloon. Voit liittää yhteen useita huoneita, kuten eteisen, keittiön ja olohuoneen, samalla lattialla. Mitat 59,5x120 cm.
Näytä enemmän
pakkaus
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Klinkkeri Elementi Beige 60x120

Elementi Beige on lasitettu beige posliinilaatta, jossa on sileä mattapinta. Laatta sopii koko taloon. Voit liittää yhteen useita huoneita, kuten eteisen, keittiön ja olohuoneen, samalla lattialla.

Ominaisuuksiensa, kuten korkean lujuuden ja pakkaskestävyyden, ansiosta Elementi Beige sopii paikkoihin, joissa on suuri kuormitus – sekä sisällä että ulkona. Laattaa voidaan käyttää sekä seinissä että lattioissa.

Laatta on rektifioitu (reunaleikattu) siten, että jokainen laatta on täsmälleen samankokoinen ja voidaan asentaa kapeilla saumoilla.

Posliinilaatat

Posliinilaatat poltetaan 1000–1600 asteen lämpötilassa ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Kovan materiaalin ansiosta tämäntyyppisillä posliinilaatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja.

Rektifioitu laatta

Rektifioituja laattoja kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset laatat. Rektifioidut laatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Kunnossapito

Käytä laattojen puhdistamiseen tavallista lattian- tai laatanpuhdistusainetta.

Ominaisuudet:
  • Matta, sileä pinta
  • Lasitettu
  • Posliinilaatat
  • Suorakaiteen muotoinen, 59,5x120 cm
  • Veden imeytyminen < 0,5 %
Käyttökohteet:
  • Klinkkerilaatta sisä- ja ulkokäyttöön
  • Klinkkeri seiniin ja lattiaan
Huom! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 101030576
Tavaramerkki Right Price Tiles