Klinkkeri Elementi Pearl 60x120

Valkoinen, 1,428 m²/pakk
Tuotenumero: 6467260
Elementi Pearl on lasitettu vaaleanharmaa Porcellanatolaatta, jossa on sileä mattapinta. Laatta sopii koko taloon. Voit liittää yhteen useita huoneita, kuten eteisen, keittiön ja olohuoneen, samalla lattialla. Mitat 59,5x120 cm.
Näytä enemmän
pakkaus
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Klinkkeri Elementi Pearl 60x120

Elementi Pearl on lasitettu vaaleanharmaa porcellanatolaatta, jossa on sileä mattapinta. Laatta sopii koko taloon. Voit liittää yhteen useita huoneita, kuten eteisen, keittiön ja olohuoneen, samalla lattialla.

Ominaisuuksiensa, kuten korkean lujuuden ja pakkaskestävyyden, ansiosta Elementi Pearl sopii paikkoihin, joissa on suuri kuormitus – sekä sisällä että ulkona. Laattaa voidaan käyttää sekä seinissä että lattioissa.

Laatta on rektifioitu (reunaleikattu) siten, että jokainen laatta on täsmälleen samankokoinen ja voidaan asentaa kapeilla saumoilla.

Gres Porcellanato

Gres Porcellanato - tai lyhyesti sanottuna porcellanato - poltetaan lämpötiloissa 1000–1600 astetta, ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Johtuen kovasta materiaalista, tällä tyyppisillä laatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria.

Rektifioitu laatta

Rektifioituja laattoja kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset laatat. Rektifioidut laatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Kunnossapito

Käytä laattojen puhdistamiseen tavallista lattian- tai laatanpuhdistusainetta.

Ominaisuudet:
  • Matta, sileä pinta
  • Lasitettu
  • Posliini/Porcellanato
  • Suorakaiteen muotoinen, 59,5x120 cm
  • Veden imeytyminen < 0,5 %
Käyttökohteet:
  • Klinkkerilaatta sisä- ja ulkokäyttöön
  • Klinkkeri seiniin ja lattiaan
Huom! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Right Price Tiles
Tavarantoimittajan tuotenumero 101030579