Koristekivi Kulma Nepal Frost Harmaa

Kevytbetoni, kulma, 1,20 m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
Tuotenumero: 6753129
Paino: 11.6
Stegun kevytbetonista valmistettujen Nepal Frost -koristekivilaattojen avulla voi luoda nopeasti hienostuneen kiviseinän sisätiloihin. Kulmalaattojen avulla ulkokulmista saa siistit, jos koristekivilaatoilla peitetään useampia seiniä.
Saatavilla Verkossa
Toimitusaika
4-5 viikot
Klikkaa & nouda
42 00 /kpl
kpl
Koristekivi Kulma Nepal Frost Harmaa
Stegun kevytbetonista valmistettujen Nepal Frost -koristekivilaattojen avulla voi luoda nopeasti hienostuneen kiviseinän sisätiloihin. Koristekivilaatoista syntyy ylellinen kiviseinä harmaan ja beigen sävyissä. Kulmalaattojen avulla ulkokulmista saa siistit, jos koristekivilaatoilla peitetään useampia seiniä.
Koristekivilaatat luovat rustiikkista ja kotoisaa tunnelmaa. Niiden asentaminen ja työstäminen on helppoa eikä siihen tarvita kuin esimerkiksi puu- tai rautasaha. Koristekivilaatat asennetaan laattojen tapaan. Alustan tulee olla mieluiten kova, esimerkiksi betonia, kevytbetonia, tiiliä, muurikiveä, kevytsoraa tai kipsilevyä. Koristekivilaatat liimataan alustaan valmiiksi sekoitetulla laastilla. Huokoiset alustat on käsiteltävä primerilla. Suosittelemme valmiiksi sekoitettua laastia, joka mahdollistaa koristekivilaattojen asennuksen myös puulevyjen, esimerkiksi OSB-levyjen, päälle.

Asennus

Alustan tulee olla puhdas ja kuiva. Kiinnitä seinälle suora lista toisen rivin korkeudelle alhaalta katsottuna. Tarkista vesivaa’alla, että lista on suorassa.
Aseta koristekivilaatat listaa pitkin. Levitä laasti alustalle. Tasoita laasti laastikammalla. Paina laatta paikalleen. Poista ylimääräinen laasti. Jatka seuraavalla laattarivillä. Irrota lista ja kiinnitä lopuksi alimmainen laattarivi. Anna seinän kuivua kaksi vuorokautta. Koristekivilaattoja ei tarvitse saumata, vaan pinnasta tulee heti valmis.

Huomioitavia asioita

Avaa useampi paketti ja ota laattoja vuorotellen eri paketeista, jotta värit sekoittuvat tasaisesti. Ota huomioon, että laasti vie hieman tilaa. Koristekivilaatat ovat 26 mm paksuja, mutta laastin kanssa lopulliseksi paksuudeksi tulee 30–32 mm.

Tiedot

Korkeus: 100
Leveys: 270 x 90, 210 x 150 mm
Paksuus: 26 mm
Materiaali: kevytbetoni
Saumat: asennetaan saumojen kanssa
Lukumäärä pakkauksessa: 21 kpl
Pakkauksen riittoisuus: 2,1 m
Paino: 19 kg/pakk
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero ST-NR-NEP-001-2
Tavaramerkki Stegu
DIY Category Houses & Holiday houses