WC-istuimet

WC-istuimet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Tiesitkö, että myös WC-pönttö voi olla paitsi käytännöllinen myös tyylikäs? WC-pöntön muotoilun ja värimaailman kautta muutat myös wc:si ilmettä helposti ja kätevästi. Mikä väri tai muotoilu miellyttää sinua?

Tästä lähtien wc-istuin on kotisi paras istuin
Wc-istuin on takuulla jokaisessa perheessä kovassa käytössä. Asuitpa yksin tai kuuluipa perheeseesi useampi jäsen, on vessanpönttö varmasti yksi kodin kulutetuimmista istuimista. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi wc-istuimen muotoilua ja ergonomiaa? Koska wc-istuin kuuluu saumattomasti wc:n kalustukseen, sen muotoiluun ja ulkoasuun kannattaa kiinnittää huomiota. On hyvä valita wc-istuin, jonka muotoilu ja ergonomia ovat täysin kohdallaan. Byggmaxilta löydät myös eri tavoin kiinnitettävät istuimet. Valikoimastamme hankit niin seinään asennettavat kuin myös lattiaan asennettavat istuimet. Helposti puhdistettavat materiaalit ja kestävä pinta takaavat valikoimamme wc-istuimien pitkän käyttöiän. Me Byggmaxilla tiedämme, että sopivan pöntön valinta vessaan on tärkeää niin taloudellisuuden kuin mukavuudenkin kannalta. Siksi löydät valikoimistamme muotoilultaan ja värimaailmaltaan erilaiset, modernit sekä perinteiset wc-istuimet.

Kruunaa vessasi tyylikkäällä wc-istuimella
Lienee kiistatta selvää, että tyylikäs wc-istuin kruunaa vessan. Pönttö on usein sijoitettu keskeiselle paikalle wc:tä, ja se pistää silmään heti wc-huoneeseen astuttaessa. Siisti ja tyylikäs wc on paitsi kutsuva, sinne kehtaa johdattaa myös kodin vieraat. Hyvännäköinen ja muotoilultaan tyylikäs pönttö korostaa vessan ilmettä, ja antaa viimeisen silauksen vessan ulkoasulle. Pysähdy siis hetkeksi, ja mieti mitä vessanpöntöltäsi haluat? Haetpa tyylikästä muotoilua tai perinteistä ulkonäköä, löydät sen kaiken meiltä Byggmaxilta. Pelkästään tyylikäs pönttö ei riitä pitämään saniteettitilojesi raikasta ilmettä yllä, vaan wc:n pitää tietenkin olla myös puhdas. Löydät tietenkin kaikki vessan puhdistukseen tarvittavat siivoustarvikkeet myös meiltä. WC-istuimet ja kaikki muut tarvikkeet tilaat näppärästi osoitteesta Byggmax.fi!

Modernit WC-istuimet Byggmaxilta
Tyylikkäät, modernit ja muotoilultaan hyvännäköiset WC-istuimet tilaat nopeasti ja näppärästi osoitteesta Byggmax.fi! Tee vessasta tyylikäs ja miellyttävä valitsemalla moderni ja ergonominen pönttö.

Suodata

24 Tulokset

Järjestä
Purolett
1 495 15  € 1 759  €
Purolett
Saatavana useita värejä
Alkaen 1 920 15  € Alkaen 2 259  €
Kandre
Saatavana useita värejä
Duschy
Valkoinen, 444x369mm
35 90  €
Duschy
Valkoinen
39  €
Hafsen
Sopii useimpiin WC-istuimiin, soft-close-toiminto ja pikakiinnitin
44 95  €
Duschy
Musta
45 90  €
Purolett
500kpl, 28x28x6 mm
51  €
Hafsen
Sopii IFÖ Cera WC-istuimiin, soft-close- ja click-off-toiminnot sekä pikakiinnitin
44 95  €
Kandre
Saatavana useita värejä
Purolett
Finns i flera färger
Kandre
Saatavana useita värejä
Hafsen
Sopii IFÖ Sign WC-istuimiin, soft-close- ja click-off-toiminnot sekä pikakiinnitin
44 95  €
Duschy
Saatavana useita värejä
Duschy
Valkoinen, 449x370mm
67 95  €
Duschy
Musta
65  €
Duschy
Valkoinen, 440x370mm
58 90  €
Hafsen
Sopii IFÖ Cera WC-istuimiin
44 95  €
Duschy
Valkoinen
65  €
Duschy
45  €
Kandre
Saatavana useita värejä
Hafsen
Sopii IFÖ Sign WC-istuimiin, PP-materiaalia
44 95  €
Hafsen
Sopii IFÖ Sign WC-istuimiin
44 95  €
Duschy
Valkoinen, 448x371mm
44 90  €