WC-istuimet

WC-istuimet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Tiesitkö, että myös WC-pönttö voi olla paitsi käytännöllinen myös tyylikäs? WC-pöntön muotoilun ja värimaailman kautta muutat myös wc:si ilmettä helposti ja kätevästi. Mikä väri tai muotoilu miellyttää sinua?

Tästä lähtien wc-istuin on kotisi paras istuin
Wc-istuin on takuulla jokaisessa perheessä kovassa käytössä. Asuitpa yksin tai kuuluipa perheeseesi useampi jäsen, on vessanpönttö varmasti yksi kodin kulutetuimmista istuimista. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi wc-istuimen muotoilua ja ergonomiaa? Koska wc-istuin kuuluu saumattomasti wc:n kalustukseen, sen muotoiluun ja ulkoasuun kannattaa kiinnittää huomiota. On hyvä valita wc-istuin, jonka muotoilu ja ergonomia ovat täysin kohdallaan. Byggmaxilta löydät myös eri tavoin kiinnitettävät istuimet. Valikoimastamme hankit niin seinään asennettavat kuin myös lattiaan asennettavat istuimet. Helposti puhdistettavat materiaalit ja kestävä pinta takaavat valikoimamme wc-istuimien pitkän käyttöiän. Me Byggmaxilla tiedämme, että sopivan pöntön valinta vessaan on tärkeää niin taloudellisuuden kuin mukavuudenkin kannalta. Siksi löydät valikoimistamme muotoilultaan ja värimaailmaltaan erilaiset, modernit sekä perinteiset wc-istuimet.

Kruunaa vessasi tyylikkäällä wc-istuimella
Lienee kiistatta selvää, että tyylikäs wc-istuin kruunaa vessan. Pönttö on usein sijoitettu keskeiselle paikalle wc:tä, ja se pistää silmään heti wc-huoneeseen astuttaessa. Siisti ja tyylikäs wc on paitsi kutsuva, sinne kehtaa johdattaa myös kodin vieraat. Hyvännäköinen ja muotoilultaan tyylikäs pönttö korostaa vessan ilmettä, ja antaa viimeisen silauksen vessan ulkoasulle. Pysähdy siis hetkeksi, ja mieti mitä vessanpöntöltäsi haluat? Haetpa tyylikästä muotoilua tai perinteistä ulkonäköä, löydät sen kaiken meiltä Byggmaxilta. Pelkästään tyylikäs pönttö ei riitä pitämään saniteettitilojesi raikasta ilmettä yllä, vaan wc:n pitää tietenkin olla myös puhdas. Löydät tietenkin kaikki vessan puhdistukseen tarvittavat siivoustarvikkeet myös meiltä. WC-istuimet ja kaikki muut tarvikkeet tilaat näppärästi osoitteesta Byggmax.fi!

Modernit WC-istuimet Byggmaxilta
Tyylikkäät, modernit ja muotoilultaan hyvännäköiset WC-istuimet tilaat nopeasti ja näppärästi osoitteesta Byggmax.fi! Tee vessasta tyylikäs ja miellyttävä valitsemalla moderni ja ergonominen pönttö.

11 tuotetta

 1. PAREMPI
  WC-Istuinkansi Zala Universal
  Hinta alkaen
  14 95
 2. posliini, 665 x 355 x 775, kaksoishuuhtelu, 3/6 litraa
  PAREMPI
  WC-istuin Cersanit Compact
  Hinta alkaen
  79 95
 3. sisältää huuhtelupainkkeen ja järjestelmän, säädettävä korkeus, WC-istuimen mitat 520x360x375
  Seinä-WC Cersanit
  Hinta alkaen
  149 00
 4. Valkoinen, Sopii Slim & Silent- huuhtelujärjestelmään, muovia
  Huuhtelupainike Edge Valkoinen
  Hinta alkaen
  14 95
 5. Posliinia, sisältää kehyksen ja huuhtelujärjestelmän
  Seinä-WC Cersanit Slim&Silent Valkoinen
  Hinta alkaen
  199 00
 6. Kromia, Sopii Slim & Silent- huuhtelujärjestelmään, muovia
  Huuhtelupainike Adria Kromi
  Hinta alkaen
  24 95
 7. Huuhtelupainike Link Kromi
  35 20
 8. Huuhtelujärjestelmä Link
  163 00
 9. Parva, P 53 x L 35 x K 30 (cm). Sulkeutuu pehmeästi Osta lisäksi huuhtelujärjestelmä Link.
  Seinään asennettava WC-istuin
  235 00

11 tuotetta