Lämmitys

Lämmitys Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Suomalainen on tottunut kylmiin talviin, koleisiin syksyihin ja vaihtelevaan kevätsäähän. Asumisen kannalta hyvin toimivat lämmityselementit ovatkin erityisen tärkeitä. Sopivat eristeet, lämpöpumput, tarvittavat asennustarpeet ja vaikkapa koivuklapit takkaan ovat kaikki osa mukavan kodin perusteita. Nyt saat Byggmaxista kaikki kotisi lämpötarpeet samalla kertaa huokeaan hintaan ja nopeasti toimitettuna!

 

Byggmaxilta löydät kotisi lämmitykseen kaiken tarpeellisen

Lämmitys pitää kodin kotoisana ja sen asukkaat tyytyväisinä ja terveinä. Kodin lämmityksen voikin hoitaa nykyään monella tavalla. Kerrostaloasujalla on helppoa, sillä lämpö tulee kaukolämpönä pattereihin. Kotitaloissa, mökillä ja muissa ulkorakennuksissa sen sijaan kannattaa valita tarkoin, mitä tuotteita haluaa, jotta lämmitys olisi onnistunut ja tarkoituksenmukainen. Lattialämmitys on mukava vaikkapa suihkutiloissa, ikkunoiden tiivisteiden taas tulee olla hyvät, pitävät ja helposti vaihdettavat, jotta lämpö ei karkaa pakkasella. Lämmityksen tulee sen lisäksi olla tasainen ja helposti säädeltävissä ympäri vuoden. Byggmaxilta löydät mainiot tuotteet näihin valintoihin, sekä laadukkaat lämpöpumput, jotka takaavat tasaisen ilmavirran ja mukavan asumisen. Valikoimassa on myös useampi tyylikäs lämpöpumpun suojus, joilla yhtenäistät talon ulkoisetkin elementit kauniisti.

 

Päivitä lämmityselementtisi vaivattomasti laatutuotteilla

Puulämmitys luo kotiin aina erityistä tunnelmaa. Räiskyvä takkatuli ei ole vain lämmitin, se on myös sisustuselementti, joka tuo kotiin jotain erityistä. Byggmax myy kätevästi niin koivuklapeja takkaan kuin myös puupellettejä kamiinaan. Molemmilla saat aikaan luonnollisen sekä tasaisen lämmityksen ja etenkin pellettilämmitys on usein jopa kaikkein kustannustehokkain vaihtoehto. Ilmalämpöpumppu on mainio valinta huoneilman laatua tarkkaileville. Byggmaxin valikoimista löytyvät vaihtoehdot niin pienempiin asuintiloihin kuin suurempiin taloihin tai vaikkapa toimistoihin. Ilmalämpöpumput raikastavat huoneilmasta pois pölyt ja siitepölyn, joten ne ovat hyvä valinta myös allergisille ja herkästi ilmansaasteisiin reagoiville. Tehokas lämmitys vaatii myös laadukkaat tarvikkeet, kuten sopivat putkistot ja telineet, jotka kannattaa hankkia samalla kertaa vain muutamalla klikkauksella.

 

Laadukas lämmitys säästää rahaa ja vaivaa

Lämmityksen ei tarvitse rajoittua vain sisätiloihin. Ulkokäyttöön sopii esimerkiksi infrapunalämmitin, joka lämmittää säteilyalueellaan. Tällainen sopii mainiosti vaikkapa terassille tai mökin pihapiiriin, jossa sitä voi käyttää mukavasti vielä venetsialaisten aikaan tai keväällä ensimmäisten lämmittävien auringonpaisteiden innostaessa grillaamaan. Lämpöpuhallin puolestaan toimii loistavasti erilaisissa hallitiloissa, kuten vaikkapa rakennuspajoissa tai autotalleissa, pitäen tilan lämmityksen tasaisena. Erityisesti vanhoissa rakennuksissa ikkunat ovat usein suurin lämmönhukka, sillä eristeet voivat vuotaa tai lasit ovat liian ohuet tai vanhat. Byggmaxista saat tilattua uudet lasit, lämmityseristeet ja sopivat välineet kokonaiseen ikkunaremonttiin. Suomalaiset rakennusmateriaalit ovat kestäviä sekä tukevia, joten vanhankin talon saa pienellä vaivalla aivan uudenveroiseksi.

 

Byggmaxilta saat kaikki lämmitystarpeet samalla kertaa

Halpa, helppo ja laadukas kulkevat nyt käsi kädessä! Byggmax tarjoaa valikoiman lämpöelementtejä ja tarvikkeita, joilla lämmitys hoituu koko kotiin, mökille, ulos ja sisälle samalla kertaa. Muutamalla klikkauksella löydät kotiisi juuri sinulle sopivan lämmitysvaihtoehdon. Säästä rahaa oikeilla valinnoilla, päivitä lämmitystarpeesi helposti ja kotisi kiittää!

Näytä enemmän
Suodata

183 Tulokset

Järjestä
Säkki noin 40l, koivuklapi, paino noin 12-14kg
10 95  €
10kg
7 45  €
Superproof
Valkoinen, 110x70/60x55,5cm, alumiini
296 50  €
Einhell
Musta, Punainen, 650, kW
74 99  €
Invest Living
Valmistettu galvanoidusta ohutlevystä ja peitetty säänkestävällä polyesterijauheella
169  €
Einhell
Musta, Punainen, 650, kW
144 99  €
Einhell
Musta, Punainen, 1200, kW
149 99  €
Gnosjö Klimatprodukter
300x80x900 mm, valkoinen
103  €
Einhell
Musta, Punainen, 1050, kW
134 99  €
Flooré
Energialuokka A, sopii Floorén lattialämmityssarjaan
349  €
Invest Living
PFP-40-C , valkoinen lasi, kosketusnäyttö
793  €
Flooré
Saatavana useita paksuuksia
Gnosjö Klimatprodukter
300x80x900 mm, valkoinen
162  €
Invest Living
Korkeus 200 mm
129  €
Invest Living
Musta kumi, enimmäiskuormitus 20-35 kg
20  €
Panadero
Musta, ink. Uunin
1 749  €
A
Einhell
Musta, Punainen, 1200, kW
229  €
Invest Living
Korkeus 300 mm
79  €
199  €
Saatavana useita paksuuksia