Lämpöpumput

Lämpöpumput Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lämpöpumppu tehostaa lämmitystä tilassa kuin tilassa, olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai vaikkapa vapaa-ajan asunto. Ilmalämpöpumpulla voidaan säästää energiakustannuksissa parhaimmillaan 50 prosenttia. Ilma-vesilämpöpumppu voi tehokkaimmillaan tuoda jopa 60 prosentin energiasäästön.

Ilmalämpöpumpun oikeat säädöt tuovat merkittävää säästöä energiakustannuksiin
Jääkaappia toimintaperiaatteeltaan muistuttavalla ilmalämpöpumpulla siirretään lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan. Lämmitystoiminnan lisäksi laite voidaan kytkeä toimimaan toisinpäin, eli siirtämään sisätilan lämpöä ulos. Tällöin esimerkiksi kesäinen kuuma sisäilma voidaan viilentää halutun lämpöiseksi. Suomen olosuhteissa ilmalämpöpumpun tärkein tehtävä on luonnollisesti sisätilan lämmittäminen, minkä laite tekeekin oikeissa olosuhteissa vähentäen energiakustannuksia 30-50 prosenttia. Ilmalämpöpumppu on yleensä varustettu kytkimellä, jossa on kolme asentoa. Kesä- ja talviasentojen lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää niin sanottuun automaattiasentoon, jolloin laite pyrkii kaikissa olosuhteissa saavuttamaan sille asetetun lämpötila-arvon. Tässä asennossa ollessaan laite alkaa viilentämään esimerkiksi kamiinalla tai takalla aikaansaatua lisälämpöä, jolloin sähköä kuluu tarpeettomasti. Ilmalämpöpumpun teho saadaan myös paremmin esille, kun päälämmitysjärjestelmän lämpötila-arvo säädetään muutama aste alemmaksi kuin ilmalämpöpumpun tavoitelämpötila. Oikein säädettynä lämpöpumput säästävät siis merkittävästi energiaa.

Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää myös käyttöveden
Ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoilman energiaa lämmitysjärjestelmään, jossa kiertää vesi. Samalla voidaan lämmittää rakennuksen käyttövesi. Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä on parhaimmillaan jopa ilmalämpöpumppua tehokkaampi. Se saattaa tuottaa korkeimmillaan peräti 60 prosentin säästön energiakustannuksissa. Tämän päivän rakennuksissa ilmanvaihdosta huolehditaan paljolti ilmanvaihtokoneilla. Tällöinkin on hyvä muistaa napsauttaa ulkolämpötilojen kylmentyessä kytkin kesäasennosta talviasentoon, koska muuten ilmanvaihtolaitteen sähkövastus joutuu lämmittämään ulkoa tuotavaa ilmaa sen sijaan, että lämmityksestä huolehtisi sitä varten suunniteltu, korkealla hyötysuhteella toimiva lämpöpumppu. ilmanvaihto ja lämpöpumput toimivat usein siis käsi kädessä ja parhaan hyödyn saadakseen asukkaan kannattaakin muistaa muutama hyödyllinen perussääntö. Merkittävän energiankulutuksen säästön aikaansaaminen ei tosin ole vaikeaa kenellekään. Tutustu Byggmaxin valikoimiin, valitse itsellesi sopiva lämpöpumppu ja ala säästämään energiaa ja rahaa.

Laadukkaat lämpöpumput Byggmaxilta
Oikein säädetyt lämpöpumput tuottavat merkittäviä säästöjä energiakustannuksiin. Tutustu Byggmaxin mallistoon, valitse itsellesi sopivin järjestelmä ja pienennä energialaskuasi jopa 60 prosenttia.

Näytä enemmän
Suodata

28 Tulokset

Järjestä
Invest Living
Valmistettu galvanoidusta ohutlevystä ja peitetty säänkestävällä polyesterijauheella
128  €
Invest Living
3 m, kupari: 0,8 mm
89  €
Superproof
Valkoinen, 110x70/60x55,5cm, alumiini
296 50  € /kpl
Invest Living
Korkeus 200 mm
99  €
Climatech
Ilmalämpöpumppuun, tekstiviestiohjaus
208  €
Invest Living
Korkeus 300 mm
69  €
Invest Living
Musta kumi, enimmäiskuormitus 20-35 kg
20  €
Invest Living
5 m, 0,7 mm:n paksuista kuparia
109  €
Invest Living
Putkipaketti: 20 m
347  €
Invest Living
20 m, kupari: 0,8 mm
248  €
Invest Living
Kestää jopa 150 kg painoa
119  €
Einhell
Musta, Punainen, 1200, kW
229  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen, 650, kW
74 99  € /kpl
Invest Living
L-tyyppi P = 140W + 75W. Valmistettu galvanoidusta ja jauhemaalatusta ohutlevystä
257  €
Einhell
Musta, Punainen, 780, kW
74 99  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen, 750, kW
94 99  € /kpl
Invest Living
4 kpl pehmeää premium-kumia
49  €
Invest Living
Leveys 77 mm, syvyys 54 mm
99  €
Invest Living
Sisäänrakennettu vesivaaka
69  €
Einhell
Musta, Punainen, 1000, kW
109 99  € /kpl
Invest Living
Putkipaketti: 20 m
456  €
Einhell
Musta, Punainen
104 99  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen, 650, kW
144 99  € /kpl
Einhell
Musta, Punainen, 1050, kW
134 99  € /kpl