Laminaatti Limed Oak 1-sauv 8mm

8x194x1286, 1,996 m2/pkt, AC4/32, click Megaloc
Tuotenumero: 651703
Paino: 14.16
1-sauvainen Limed Oak -laminaattilattia (8 mm) on klassinen laminaattilattia, jossa on vaaleasta puusta inspiraationsa saanut ilme.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
16 95 /m2
st
Laminaatti Limed Oak 1-sauv 8mm
1-sauvainen Limed Oak -laminaattilattia (8 mm) on klassinen laminaattilattia, jossa on vaaleasta puusta inspiraationsa saanut ilme. Kuuluu saksalaisen lattiavalmistaja Classensin Style-mallistoon, joka on tunnettu moderneista pinnoista ja sisustuksesta. Lattian AC-luokka on 4, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc-järjestelmällä lattian asennus on jopa kolme kertaa nopeampi kuin perinteisellä napsautusjärjestelmällä. Lattialaudoissa on näppärä lukitustoiminto, joka suojaa jopa kosteuden läpäisyltä.

Lattialämmitys

Lattia alle voidaan asentaa sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain pidä jalkoja lämpimänä talvella, vaan vähentää myös koko asunnon lämmityskustannuksia.
Lataa lisätiedot
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Classen