Laminaatti Livorno Oak 2-sauv 7mm

7x194x1286, 2,245 m2/pkt, AC3/31, click Megaloc
Tuotenumero: 651690
Paino: 14
2-sauvainen Livorno Oak -laminaattilattia (7 mm) on klassinen laminaattilattia, jossa on yksinkertainen vaaleasta puusta inspiraationsa saanut ilme.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
11 95 /m2
kpl
Laminaatti Livorno Oak 2-sauv 7mm
2-sauvainen Livorno Oak -laminaattilattia (7 mm) on klassinen laminaattilattia, jossa on yksinkertainen vaaleasta puusta inspiraationsa saanut ilme. Kuuluu saksalaisen lattiavalmistaja Classensin Home-mallistoon, joka on tunnettu kodikkaista pinnoista ja sisustuksesta. Lattian AC-luokka on 3, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 3, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc-järjestelmällä lattian asennus on jopa kolme kertaa nopeampi kuin perinteisellä napsautusjärjestelmällä. Lattialaudoissa on näppärä lukitustoiminto, joka suojaa jopa kosteuden läpäisyltä.

Lattialämmitys

Lattia alle voidaan asentaa sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain pidä jalkoja lämpimänä talvella, vaan vähentää myös koko asunnon lämmityskustannuksia.
Lataa lisätiedot
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Classen