Laminaatti Tammi Chiaro XXL

8x243x2175 mm, AC4/32, click Megaloc 2.0, 3,14 m2/kpl, vedenkestävä
Tuotenumero: 651572
Vaalean Chiaro XXL tammilaminaatin koko on tavallista isompi, mikä helpottaa asennusta ja antaa ainutlaatuisen yhtenäisen ilmeen. Laadukkaan lattian AC-käyttöluokka on 4 ja sillä on 15 vuoden takuu.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Laminaatti Tammi Chiaro XXL

HUOM.! Toimittaja on päivittänyt tuotteen vastaavaan. Jos olet aikaisemmin ostanut samaa laminaattia pintojen kuvio ja sävy voivat vaihdella ja napsautusjärjestelmät eivät välttämättä sovi yhteen.


Chiaro XXL on vaalea ja hieno tammilaminaattilattia, jonka laudat ovat tavallista pidemmät ja leveämmät. Isokokoiset laudat nopeuttavat ja helpottavat asennusta, mikä on eduksi etenkin isoissa huoneissa. Lautojen iso koko luo huoneeseen myös ainutlaatuisen yhtenäisen ilmeen. Laadukkaan lattian pinta on kiillotettu ja sen laudoissa on viistetyt reunat.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc 2.0-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin 2.0 avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa lattian alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Classen
Tavarantoimittajan tuotenumero 32922