Laminaatti Traditional Hartford 8mm

8x160x1286, 2,058 m2/pkt, AC4/32, click Megaloc
Tuotenumero: 651702
Paino: 14.34
Traditional Hartford -laminaattilattia (8 mm) on perinteinen laminaattilattia, jossa on rustiikkinen puun inspiroima ilme.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
16 95 /m2
st
Laminaatti Traditional Hartford 8mm
Traditional Hartford -laminaattilattia (8 mm) on perinteinen laminaattilattia, jossa on rustiikkinen puun inspiroima ilme. Saksalaisen lattiavalmistaja Classensin lattia, joka on tunnettu autenttisista pinnoista ja modernista sisustuksesta. Lattian AC-luokka on 4, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc-järjestelmällä lattian asennus on jopa kolme kertaa nopeampi kuin perinteisellä napsautusjärjestelmällä. Lattialaudoissa on näppärä lukitustoiminto, joka suojaa jopa kosteuden läpäisyltä.

Lattialämmitys

Lattia alle voidaan asentaa sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain pidä jalkoja lämpimänä talvella, vaan vähentää myös koko asunnon lämmityskustannuksia.
Lataa lisätiedot
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Classen