Laminaatti Urban Grey Oak 8mm Pergo

8x190x1380 mm, 1,835m2/pkt, AC4/32, Click PerfectFold 3.0
Tuotenumero: 651800
Paino: 13.9
Urban Grey Oak 8 mm on hieno tummanharmaa laminaattilattia.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
39 95 /m2
kpl
Laminaatti Urban Grey Oak 8mm Pergo

LAMINAATTILATTIA URBAN GREY OAK 8MM PERGO

Urban Grey Oak 8 mm on hieno tummanharmaa laminaattilattia. Lankut on käsitelty hieman kuluneen oloisiksi, mikä antaa huoneelle mielenkiintoista luonnetta. Lattiaa näyttää täysin aidolta puulta, ja se on myös erittäin kosteudenkestävä. Käsittelyn ansiosta halkeamat ja oksakohdat erottuvat lisämattalakan alta. Kaikki neljä reunaa on viistetty. Tämä lattia on täydellinen jokaiseen kotiin!

Ruotsalaisesta Perstorp AB:stä kehittynyt Pergo on nykyään lähes synonyymi laadukkaille ja kestäville laminaattilattioille ympäri maailmaa. Modernin laminaattilattian keksimisen lisäksi sen historiaan kuuluu erilaisia patentoituja innovaatioita, kuten TitanX- pintakerros, joka estää Pergo-lattian kulumisen käytännössä lähes kokonaan, ja PerfectFold-asennustekniikka, joka lyhentää asennusaikaa huomattavasti.

Toimittuaan lähes puoli vuosisataa laminaattilattian keksijänä, suunnittelijana ja kehittäjänä Pergo on parin vuoden ajan tullut myös puu- ja vinyylilattiamarkkinoille, joilla se on nopeasti saavuttanut arvostetun ja vakiintuneen nimen. Kaiken kaikkiaan Pergo tarjoaa lattioita, jotka kestävät arkista kulumista ja haasteita, mutta myös ajan hammasta.

Nopeat tiedot
Tavaramerkki Pergo