Laminaatti Visiogrande Concrete Light

AC4/32, 8mm, 2,047m2/pkt
Tuotenumero: 651681
Tämä ainutlaatuinen laminaattilattia antaa huoneeseen modernin ilmeen.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Laminaatti Visiogrande Concrete Light

HUOM.! Toimittaja on päivittänyt tuotteen vastaavaan. Jos olet aikaisemmin ostanut samaa laminaattia pintojen kuvio ja sävy voivat vaihdella ja napsautusjärjestelmät eivät välttämättä sovi yhteen.
Visiogrande Concrete Light - laminaattilattia (8 mm) on tyylikäs laminaattilattia, jonka muotoilu on saanut inspiraationsa laatoista. Kuuluu saksalaisen lattiavalmistaja Classensin Visiogrande-mallistoon, joka on tunnettu autenttisista pinnoista ja sisustuksesta. Lattian AC-luokka on 4, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Megaloc 2.0-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc 2.0-järjestelmällä lattian asennus on jopa kolme kertaa nopeampi kuin perinteisellä napsautusjärjestelmällä. Lattialaudoissa on näppärä lukitustoiminto, joka suojaa jopa kosteuden läpäisyltä.

Lattialämmitys

Lattia alle voidaan asentaa sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain pidä jalkoja lämpimänä talvella, vaan vähentää myös koko asunnon lämmityskustannuksia.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 35458
Tavaramerkki Classen
Lataa lisätiedot