Laminaatti Tammi 1-sauv Jubileum 7 mm

7x193x1376 mm, AC3/31, 2,39 m2/kpl
Tuotenumero: 13651
Ek Jubileum on kaunis lankkumallinen laminaattilattia, jonka värinä on perinteinen tammi.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Laminaatti Tammi 1-sauv Jubileum 7 mm

Kauniin laminaattilattian perinteinen tammimalli tuo kotiin lämmintä tunnelmaa. Lankkumalli antaa lattialle yhtenäisen ja ylellisen ilmeen. Koska lattia ei ole paksu, se sopii erityisen hyvin remontointiin. Jos alusta on tasainen, lattia voidaan asentaa useimmiten vanhan lattian päälle, eikä oviin tarvitse tehdä suuria säätöjä.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Takuu: 20 vuotta
Näytä enemmän
Tavaramerkki MyFloor
Tavarantoimittajan tuotenumero 13651