Laminaatti Arctic Wide 8mm

8x280x1285 mm, 2,158 m2/pkt, AC3/31, click Megaloc 2.0.
Tuotenumero: 13764
Arctic Wide 8 mm ‑lattialaminaatti on 280 mm:n levyinen moderni, kestävä ja tyylikäs lattialaminaatti.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Laminaatti Arctic Wide 8mm

Arctic Wide 8 mm ‑lattialaminaatti on moderni ja leveän mallinen lattialaminaatti. Laminaatin valmistaja on saksalainen Classen, joka tunnetaan aidonnäköisistä pinnoista ja moderneista malleista. Arctic Wide ‑mallissa laminaattilankut ovat tavallista leveämmät, 280 mm:n levyiset. Tämä luo tilaan tyylikkään vaikutelman ja auttaa saamaan aikaan puumateriaalia muistuttavan ilmeen.

Kestävyysluokka

Lattialla on AC-luokka 3, mikä suosittelee lattiaa ensisijaisesti hyvin vierailtuihin kotiympäristöihin, kuten olohuoneeseen tai saliin.

Nopea lattian asennus Megaloc 2.0 ‑napsautusjärjestelmällä


Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc 2.0 ‑asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc 2.0 ‑järjestelmän avulla lattian asentaminen on jopa kolme kertaa nopeampaa perinteiseen napsautusjärjestelmään verrattuna. Lattialaminaateissa on kätevä lukitustoiminto, joka suojaa myös kosteuden läpipääsyltä. Huomaa, että laminaattia, jossa on Megaloc 2.0 ‑napsautusjärjestelmä, ei voi käyttää yhdessä sellaisten laminaattien kanssa, joissa on muunlainen järjestelmä, kuten Megaloc / Megaloc 1.0.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Classen