Akryylimassa 300ml Midun

Joutsenmerkitty lateksimassa, valkoinen
Tuotenumero: 18180
Paino: 0.52
Ympäristöystävällinen akryylipohjainen saumausmassa. Kiinnittyy hyvin useimpiin rakennusmateriaaleihin, kuten betoniin, puuhun, metalliin, lasiin ja maalattuihin pintoihin.
Valitse väri
HUOM! Ota huomioon, että näytöllä näkyvä väri ei aina vastaa todellisuutta.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
2 99 /kpl
kpl
Akryylimassa 300ml Midun
Ympäristöystävällinen akryylipohjainen saumausmassa. Kiinnittyy hyvin useimpiin rakennusmateriaaleihin, kuten betoniin, puuhun, metalliin, lasiin ja maalattuihin pintoihin.

Tarkoitettu saumojen tiivistykseen ja tasoitukseen sisätiloissa. Esimerkiksi ikkunoiden ja ovien ympärille, seinä- ja metalliosien saumaukseen, ilmanvaihtoputkien ja muiden putkien läpivientien saumaukseen sekä halkeamien ja rakojen tiivistykseen ilma-aukkojen tukkimiseksi. Voidaan käyttää myös saumojen tiivistykseen kipsilevyjen asennuksen yhteydessä. Saumausmassaa ei saa levittää kosteille pinnoille, eikä se sovellu käytettäväksi saumoissa, jotka ovat jatkuvasti kosketuksissa veteen, esimerkiksi uima-altaissa.

Ei värjää ympäröivää materiaalia, ja sauman päälle voidaan maalata useimmilla markkinoilla olevilla maaleilla.

Saumattavien pintojen on oltava puhtaita, kuivia ja pölyttömiä. Poista rasva metallipinnoista ja hio pois irrallinen maali. Jos käsiteltävä pinta on erittäin huokoinen, käsittele saumat ensin pohjustusaineella, jossa on 1 osa saumausmassaa ja 2 osaa vettä. Anna kuivua kunnolla. Levitä saumausmassa saumauspistoolilla tai paineilmaruiskulla. Paina massa pintaan niin, ettei siihen pääse muodostumaan ilmataskuja. Tasoita välittömästi levityksen jälkeen tarkoitukseen sopivalla työkalulla, kuten kittiveitsellä tai kostutetulla sienellä. Puhdista työkalut vedellä heti käytön jälkeen. Puhdista samalla tavalla myös mahdolliset tahrat ja roiskeet.

Jos saumat ovat syviä, käytä saumanauhaa, jossa on suljetut solut.

Huolellisesti tyhjennetyt pakkaukset toimitetaan kierrätykseen. Jäämiä ei saa tyhjentää viemäriin, vaan ne viedään asianmukaiseen kierrätyspisteeseen.

Tekniset tiedot

Käyttölämpötila: +5–30 °C
Pintakuiva noin 30 minuutin päästä. Kovettunut kokonaan 1–3 vuorokaudessa lämpötilasta ja ilmankosteudesta riippuen.
Kovettuneen sauman lämpötilankesto –30 °C...+70 °C
Liikevara enintään: +/- 10 % yhteensä
Arvioitu menekki, katso tekninen esite.
Merkinnät
EU
Vaaralausekkeet
H208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Midun