Aluseristeet ja asennustarvikkeet

Aluseristeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lattian tekemisen ei tarvitse olla vaikeaa, sillä valikoimistamme löytyvät asennustarvikkeet takaavat sinulle hyvän ja toimivan lattian, jolla on mukava askeltaa ja joka on myös hiljainen.

Lattian tekeminen on helppoa
Kun olet päättänyt tehdä lattiaremontin, kannattaa ottaa huomioon valikoimistamme löytyvät aluseristeet, joilla tarkoitetaan lattiapintamateriaalin alle jääviä kerroksia, kuten alus- ja kosteuseristeitä. Näiden avulla saat pohjustettua lattiasi vaivattomasti ja helposti, olipa sitten kyseessä kuiva tai märkä tila. Jos rakennat kuivan tilan lattiaa, sinun tulee ensin varmistaa, että pohja on tasainen. Sen jälkeen pohjan päälle levitetään rullattava solumuovista, kartongista tai lumpusta valmistettu alusmateriaali, jonka tarkoituksena on tasoittaa lattiaa ja vaimentaa askelääniä. Parketin asennus luonnistuu helposti tämän päälle. Mikäli kyseessä on märkä tila, niin lattian pohjatöissä voi käyttää kosteussulkuna rullasta leikattavaa alusmateriaalia, joka voidaan asettaa suoraan betonilattian päälle. Märän tilan kosteussulkuna voidaan käyttää myös levitettävää tasoitetta.

Säästä rahaa tekemällä itse
Aluseristeet takaavat toimivan ja hiljaisen lattian. Lisäksi näiden materiaalien käyttäminen saattaa säästää energiaa, sillä se voi vähentää lattian kautta karkaavaa lämpöhukkaa. Lattian pohjatöissä tarvitset pääasiassa vain rullattavan alusmateriaalin ja puukon sekä mahdollisesti teippiä. Eristävä alusmateriaali rullataan lattialle ja leikataan sopivan kokoiseksi puukon avulla. Voit liittää materiaaleja toisiinsa teipin avulla siten, että alusmateriaalit jäävät vähän päällekkäin. Valikoimistamme löytyvät myös erilaiset lattiapintamateriaalit, kuten laminaatti- ja vinyylilattiat sekä muut lattian työstämisessä tarvittavat työkalut. Näitä ovat muun muassa kätevät asennuspaketit vaikkapa parketin laittamiseen. Meiltä löytyy myös ohjevideoita lattian asentamista varten. Kannattaa huomioida myös työergonomia. Vaikka lattialla tehtävä työ käy polviin, voidaan tätä rasitusta vähentää käyttämällä työhousuissa polvisuojia. Näiden avulla työsi helpottuu ja jaksat tehdä lattiaasi pitempään.

Hanki pätevät aluseristeet lattiaa varten Byggmaxilta
Haluamme sinun onnistuvan lattiaprojektissasi, sillä se on suomalaiselle tärkeää ja palkitsevaa. Meiltä saatavat aluseristeet helpottavat urakkaasi. Tee se itse - ja onnistu.

Näytä enemmän
Suodata

14 Tulokset

Järjestä
2mm, 15m2
alkaen 14 95  € /kpl
World of SPC
1x15m - 15m2, ääntä eristävä vaikutus 18dB, puristuslujuus 400 kPa
alkaen 54 95  € /kpl
1,6mm 1,1x15m
alkaen 22 95  € /kpl
3mm, kosteussululla, 24m2
alkaen 39 95  € /kpl
10mm, 16-pakk
alkaen 3 19  € /kpl
Laminaatin/parketin alle, 1x15m
alkaen 16 95  € /kpl
Kährs
16,5 m2/pkt
alkaen 44 95  € /kpl
Barlinek
2x1000 mm, 10 mittari
alkaen 34 95  € /kpl
Habo
Vihreä, 16 kpl/pakkaus
1 L
alkaen 12 95  € /kpl
Barlinek
Parketin lyöntipalikka asennukseen.
alkaen 24 95  € /kpl
12mm, Valkoinen, POISTOTUOTE
alkaen 2 99  € /kpl
Kährs
alkaen 18 95  € /kpl
Kährs
Kährsin lattioiden asennukseen
alkaen 11 95  € /kpl