Aluseristeet ja asennustarvikkeet

Aluseristeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lattian tekemisen ei tarvitse olla vaikeaa, sillä valikoimistamme löytyvät asennustarvikkeet takaavat sinulle hyvän ja toimivan lattian, jolla on mukava askeltaa ja joka on myös hiljainen.

Lattian tekeminen on helppoa
Kun olet päättänyt tehdä lattiaremontin, kannattaa ottaa huomioon valikoimistamme löytyvät aluseristeet, joilla tarkoitetaan lattiapintamateriaalin alle jääviä kerroksia, kuten alus- ja kosteuseristeitä. Näiden avulla saat pohjustettua lattiasi vaivattomasti ja helposti, olipa sitten kyseessä kuiva tai märkä tila. Jos rakennat kuivan tilan lattiaa, sinun tulee ensin varmistaa, että pohja on tasainen. Sen jälkeen pohjan päälle levitetään rullattava solumuovista, kartongista tai lumpusta valmistettu alusmateriaali, jonka tarkoituksena on tasoittaa lattiaa ja vaimentaa askelääniä. Parketin asennus luonnistuu helposti tämän päälle. Mikäli kyseessä on märkä tila, niin lattian pohjatöissä voi käyttää kosteussulkuna rullasta leikattavaa alusmateriaalia, joka voidaan asettaa suoraan betonilattian päälle. Märän tilan kosteussulkuna voidaan käyttää myös levitettävää tasoitetta.

Säästä rahaa tekemällä itse
Aluseristeet takaavat toimivan ja hiljaisen lattian. Lisäksi näiden materiaalien käyttäminen saattaa säästää energiaa, sillä se voi vähentää lattian kautta karkaavaa lämpöhukkaa. Lattian pohjatöissä tarvitset pääasiassa vain rullattavan alusmateriaalin ja puukon sekä mahdollisesti teippiä. Eristävä alusmateriaali rullataan lattialle ja leikataan sopivan kokoiseksi puukon avulla. Voit liittää materiaaleja toisiinsa teipin avulla siten, että alusmateriaalit jäävät vähän päällekkäin. Valikoimistamme löytyvät myös erilaiset lattiapintamateriaalit, kuten laminaatti- ja vinyylilattiat sekä muut lattian työstämisessä tarvittavat työkalut. Näitä ovat muun muassa kätevät asennuspaketit vaikkapa parketin laittamiseen. Meiltä löytyy myös ohjevideoita lattian asentamista varten. Kannattaa huomioida myös työergonomia. Vaikka lattialla tehtävä työ käy polviin, voidaan tätä rasitusta vähentää käyttämällä työhousuissa polvisuojia. Näiden avulla työsi helpottuu ja jaksat tehdä lattiaasi pitempään.

Hanki pätevät aluseristeet lattiaa varten Byggmaxilta
Haluamme sinun onnistuvan lattiaprojektissasi, sillä se on suomalaiselle tärkeää ja palkitsevaa. Meiltä saatavat aluseristeet helpottavat urakkaasi. Tee se itse - ja onnistu.

Näytä enemmän
Suodata

15 Tulokset

Järjestä
24 95  €
2mm, 15m2
15 95  €
54 95  €
Barlinek
34 95  €
10mm, 16-pakk
Alkaen 3 19  €
Kährs
16,5 m2/pkt
44 95  €
Laminaatin/parketin alle, 1x15m
16 95  €
3mm, kosteussululla, 24m2
54 95  €
World of SPC
1x15m - 15m2, ääntä eristävä vaikutus 18dB, puristuslujuus 400 kPa
54 95  €
Barlinek
Parketin lyöntipalikka asennukseen.
24 95  €
12 95  €
Kährs
18 95  €
Kährs
Kährsin lattioiden asennukseen
11 95  €