Aluseristeet ja asennustarvikkeet

Aluseristeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lattian tekemisen ei tarvitse olla vaikeaa, sillä valikoimistamme löytyvät asennustarvikkeet takaavat sinulle hyvän ja toimivan lattian, jolla on mukava askeltaa ja joka on myös hiljainen.

Lattian tekeminen on helppoa
Kun olet päättänyt tehdä lattiaremontin, kannattaa ottaa huomioon valikoimistamme löytyvät aluseristeet, joilla tarkoitetaan lattiapintamateriaalin alle jääviä kerroksia, kuten alus- ja kosteuseristeitä. Näiden avulla saat pohjustettua lattiasi vaivattomasti ja helposti, olipa sitten kyseessä kuiva tai märkä tila. Jos rakennat kuivan tilan lattiaa, sinun tulee ensin varmistaa, että pohja on tasainen. Sen jälkeen pohjan päälle levitetään rullattava solumuovista, kartongista tai lumpusta valmistettu alusmateriaali, jonka tarkoituksena on tasoittaa lattiaa ja vaimentaa askelääniä. Parketin asennus luonnistuu helposti tämän päälle. Mikäli kyseessä on märkä tila, niin lattian pohjatöissä voi käyttää kosteussulkuna rullasta leikattavaa alusmateriaalia, joka voidaan asettaa suoraan betonilattian päälle. Märän tilan kosteussulkuna voidaan käyttää myös levitettävää tasoitetta.

Säästä rahaa tekemällä itse
Aluseristeet takaavat toimivan ja hiljaisen lattian. Lisäksi näiden materiaalien käyttäminen saattaa säästää energiaa, sillä se voi vähentää lattian kautta karkaavaa lämpöhukkaa. Lattian pohjatöissä tarvitset pääasiassa vain rullattavan alusmateriaalin ja puukon sekä mahdollisesti teippiä. Eristävä alusmateriaali rullataan lattialle ja leikataan sopivan kokoiseksi puukon avulla. Voit liittää materiaaleja toisiinsa teipin avulla siten, että alusmateriaalit jäävät vähän päällekkäin. Valikoimistamme löytyvät myös erilaiset lattiapintamateriaalit, kuten laminaatti- ja vinyylilattiat sekä muut lattian työstämisessä tarvittavat työkalut. Näitä ovat muun muassa kätevät asennuspaketit vaikkapa parketin laittamiseen. Meiltä löytyy myös ohjevideoita lattian asentamista varten. Kannattaa huomioida myös työergonomia. Vaikka lattialla tehtävä työ käy polviin, voidaan tätä rasitusta vähentää käyttämällä työhousuissa polvisuojia. Näiden avulla työsi helpottuu ja jaksat tehdä lattiaasi pitempään.

Hanki pätevät aluseristeet lattiaa varten Byggmaxilta
Haluamme sinun onnistuvan lattiaprojektissasi, sillä se on suomalaiselle tärkeää ja palkitsevaa. Meiltä saatavat aluseristeet helpottavat urakkaasi. Tee se itse - ja onnistu.

16 tuotetta

 1. Alusmateriaali 2mm
  2mm, 15m2
  Alusmateriaali 2mm
  Hinta alkaen
  16 95 /kpl
 2. Alusmateriaali 1,6mm
  1,6mm 1,1x15m
  Alusmateriaali 1,6mm
  Hinta alkaen
  29 95 /kpl
 3. Alusmateriaalirulla Vinyylilattialle Soft Sound 1,2 mm
  1x15m - 15m2, ääntä eristävä vaikutus 18dB, puristuslujuus 400 kPa
  Alusmateriaalirulla Vinyylilattialle Soft Sound 1,2 mm
  Hinta alkaen
  49   /kpl
 4. Alusmateriaali Kartonki
  Laminaatin/parketin alle, 1x15m
  Alusmateriaali Kartonki
  Hinta alkaen
  16 95 /kpl
 5. Alusmateriaali 3mm Kosteussululla
  3mm, kosteussululla, 24m2
  Alusmateriaali 3mm Kosteussululla
  Hinta alkaen
  34 95 /kpl
 6. Alusmateriaali 3mm Levy
  3mm, 20x100cm, 10m
  Alusmateriaali 3mm Levy
  Hinta alkaen
  24   /kpl
 7. Parketin Asennussarja Barlinek
  Parkettilattioille
  Parketin Asennussarja Barlinek
  Hinta alkaen
  24 95 /kpl
 8. LATTIAPRIMER
  1 L
  LATTIAPRIMER
  Hinta alkaen
  9 99 /kpl
 9. POISTOTUOTE, Aluskartonki
  POISTOTUOTE, Lattian alle, 1 x 15 m
  POISTOTUOTE, Aluskartonki
  19 95 /kpl
 10. 5Gs-asennussarja Barlinek
  Sopii Barlinek 5Gs -parkettilattialle.
  5Gs-asennussarja Barlinek
  28 95 /kpl
 11. Tasoitesulkulista
  30x30mm, 2m, POISTOTUOTE
  Tasoitesulkulista
  Hinta alkaen
  4 49 /kpl
 12. Muovikiila katkaistava
  15mm, 12-pakk
  Muovikiila katkaistava
  Hinta alkaen
  9   /kpl

16 tuotetta