Lattiatrendit 2022

Uusi lattia muuttaa kodin ilmettä kertaheitolla. Lattiaa valittaessa tulee ensin miettiä mikä lattiamateriaali on sopivin, mutta myös lattian ulkonäköä. Lattia on pitkäikäinen hankinta eikä lattiatrendit vaihdu yhtä nopeasti kuin muut sisustustrendit. Selkeitä trendejä on kuitenkin havaittavissa myös kun katse kääntyy lattiaan.

Vaalea ja luonnollista

Jo jonkin aikaa suuressa suosiossa olleet vaaleat ja luonnollisen puun värit pitävät edelleen pintansa, sekä lattioissa että sisutuksessa yleensäkin. Näiden rinnalla myös tummemmat värit ovat kasvattaneet suosiotaan - rohkean sisustajan valinta onkin oikein tumman puun sävyinen lattia. Kodin tärkeys on korostunut viime vuosina ja tämän merkitys näkyy myös sisutuksessa - kodikas ja lämmin tunnelma on monen toiveissa ja tämä näkyy myös lattiaa valittaessa.

1-sauvaiset ja lankkumaiset lattiat ovat suosituimpia ja niitä löytyykin runsaasti kaikkien lattiamateriaalien joukosta. Klassiset kuviolliset lattiat, kuten kalanruoto tai ruutukuvio ovat myös suosittuja. Nämä sopivat hyvin niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen.

Vinyylilattia on yhä useamman valinta

Lattiamateriaalilta toivotaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta arjessa. Kestävä ja pitkäikäinen lattia on myös ympäristöystävllinen valinta.
Vinyylilattiat ovat saavuttanut suuren suosion viime vuosina, eikä ihme - ne kestävät hyvin kosteutta ja kovaakin kulutusta. Tämän lisäksi ne ovat miellyttävän tuntuisia jalan alla. Meiltä löydät laajan valikoiman vinyylilattioita, parhaaseen hintaan tottakai!

Hybridiparketti

Hybridiparketti on mielenkiintoinen uutuus, johon kannattaa tutustua kun uuden lattian valinta on ajankohtainen. Hybridiparketissa yhdistyy vinyylilattian vedenpitävyys sekä parkettilattian miellyttävä puuntuntuma. Sen ydin on mineraalikomposiittia ja pinta puuviilua, joka on päällystetty erittäin kestävällä mattalakalla. Lattian ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta se on erittäin kestävä ja sietää hyvin likaa.

Kaikki hybridiparketit