Leikkuulauta Regal Broil King

Tuotenumero: 687167678
Bambu leikkuulauta, jossa on suuri keräyskouru ja kaatoputki
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Leikkuulauta Regal Broil King

Bambu leikkuulauta, jossa on suuri keräyskouru ja kaatoputki

Bambusta valmistettu leikkuulauta, jossa on suuri keräyskanava lihamehun sieppaamiseksi jne. Yhdessä kulmassa oleva kuoppa helpottaa jäljellä olevan nesteen kaatamista.


Luottamus - sisäänrakennettu jokaiseen grilliin.
Regal™-keittimessä on enemmän tyyliä ja toimintoja kuin koskaan aiemmin, ja se tarjoaa samalla legendaariset ruoanlaittotulokset, joita voit aina odottaa Broil King® -keittimiltä. Kaikki ne ominaisuudet, jotka ovat tehneet meistä alan johtavan yrityksen, ovat jokaisessa Regal™-mallissa, aina muotoilusta ja viimeistelystä erinomaisiin grillaustuloksiin. Ulkokokin, joka etsii parasta sekä tyylissä että toiminnassa, ei tarvitse etsiä enempää kuin Regal™-sarjaa.


Gasolgrillar
Broil King® -kaasugrillit on tehty suorituskykyisiksi, ja ne tarjoavat sinulle vertaansa vailla olevaa monipuolisuutta ulkokeittiössä. Legendaarisen Broil King® -grillausjärjestelmän ansiosta voit valmistaa grillissä lähes mitä tahansa ja miten haluat. Saat täydellisesti grillattua lihapaloja, grillattua kanaa tai isompia lihapaloja, ja voit jopa paistaa ja valmistaa jälkiruokia. Grillijärjestelmän jokainen osa on suunniteltu ja suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten, ja kun ne yhdistetään, tulokset ovat yksinkertaisesti erinomaisia. Broil King® -grillin upeasta grillimausta ei voi erehtyä.


Mitata

  • Leveys: 45 cm
  • Syvyys: 31 cm
  • Korkeus: 2 cm
  • Paino: 1,91 kg

Erittely

  • Materiaali: Trä

Näytä enemmän
Tavaramerkki Broilking