Hyllytasot

Hyllytasot Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Tarvitsetko lisää säilytystilaa varastoon tai kotiin? Erilaiset seinähyllyt ovat kätevä ratkaisu tilavajeeseen. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja jämerät hyllylevyt, joista voit nikkaroida itsellesi juuri tarvitsemasi hyllykön.

Hyllylevyt ja -tasot sisätiloihin
Ovatko työkalut, kukkaruukut ja muut esineet aina levällään varastossa? Ehkä työhuoneesi on sekaisin ympäriinsä lojuvista tavaroista? Hyllytilaa ei enää ole, tai sitä ei koskaan ollutkaan? Hanki hyllylevyt ja hyllytasot Byggmaxilta, niin pystyt rakentamaan itsellesi juuri sellaiset hyllyt kuin tarvitset. Mäntylevyistä tehdyt hyllyt näyttävät hyviltä ja myös sopivat moneen tarkoitukseen. Erilaisten kokojen ansiosta voit rakentaa niistä myös kaappeja. Vain oma mielikuvituksesi on rajana sille, mitä nikkaroit. Mäntylevystä valmistetut tasot sopivat erinomaisesti sisätiloihin, mutta oikeanlaisella pintakäsittelyllä voit myös käyttää rakentamiasi hyllyjä ulkotiloissa - rajallisesti tosin. Asennukseen ja kiinnitykseen sopivat metallikiskot tai kannattimet. Metallikiskot ja kannattimet saat tukevasti kiinni seinään tai muulle haluamallesi pinnalle.

Tyylikkäät ja yksinkertaiset säilytysratkaisut
Tavaraa kertyy pöydille ja pinnoille, ja hyllyt pursuavat ties mitä. Jossain välissä on vain pakko hyväksyä se, että tarvitset apua - nimittäin lisää hyllytilaa. Hankkimalla lisää hyllytilaa saat kaikki työkalut, pöydillä pyörivät esineet, varaosat ja muut tavarat säilöttyä näppärästi käden ulottuville. Enää ei tarvitse etsiä ruuvimeisseliä tai vasaraa eri paikoista. Byggmax tarjoaa sinulle erilaiset säilytysratkaisut kotiisi ja työpajaasi. Voit hankkia vaikka varaston säilytyshyllyn galvanoidusta metallista, joka pysyy tukevasti paikoillaan ja kestää painoa. Varaston hylly sopii esimerkiksi autotalliin. Jos taas tarvitset muutaman hyllytason vain muutamalle tavaralle, löydät myös erilaiset hyllytasot meiltä. Kiinnität ne kätevästi seinään kannattimien avulla, ja siinä sinulla onkin jo uusi kirjahylly. Kestävät ja tyylikkäät ratkaisut säilytysongelmiin löydät Byggmaxin suuresta valikoimasta.

Luo oma hyllykokonaisuutesi - hanki hyllytasot Byggmaxilta
Hanki laadukkaat ja kestävät hyllytasot Byggmaxilta järkevään hintaan. Rakenna itsellesi toiveidesi mukainen hyllykkö. Kestäviin hyllyihin säilöt niin työkalut kuin kirjatkin kätevästi. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa suosikkisi jo tänään!

Näytä enemmän
Suodata

13 Tulokset

Järjestä
Saatavana useita leveyksiä.
alkaen 11 90  € /kpl
300x2480x16 pinnoitettu
alkaen 16 95  € /kpl
Mäntylevy, 18x200x1000mm
alkaen 9 95  € /kpl
16x365x545
alkaen 6 99  € /kpl
400x2480x16 mm
alkaen 14 95  € /kpl
Metalli,puu,mitat:180x100x60/30cm
alkaen 45 95  € /kpl
5m x 19mm, sopii tammikuvioiseen hyllylevyyn
alkaen 5 99  € /kpl
Metalli, puu, 180x100x30cm
alkaen 39 95  € /kpl
630 x 32mm, sopii marmorinväriseen työtasoon
alkaen 6 99  € /kpl
5m x 19mm, sopii harmaaseen hyllylevyyn
alkaen 4 99  € /kpl
Pisla
Astiakaapin Lautashylly
alkaen 10 99  € /kpl
POISTOTUOTE, Valkoinen 5mx19mm
alkaen 5 99  € /kpl
Pisla
Astiakaapin Tasohylly
alkaen 5 99  €