Kipsilevyt

Kipsilevyt Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Äänieristyslevy pitää melun yhdessä kohteessa. Eristä vaikka työpajasi, jossa kompressorit jylläävät. Tai äänieristä autotalli, jos lapset päättävät jammailla siellä kavereiden kesken. Kipsilevyistä on moneen tarkoitukseen.

Tee kotisi paloturvalliseksi näppärästi
Kipsilevyt ovat suuressa suosiossa olevia rakennuslevyjä, joita käytetään katoissa ja seinissä. Ne ovat paloturvallisia ja ääntä eristäviä. Palosuojalevy voi materiaalista riippuen olla myös kosteutta ja vettä hylkivää. Palosuojalevyt voidaan asentaa kattiloiden, lämmönvaraajien, uunien, savupiippujen ja hormien ympäristöön edistämään paloturvallisuutta. Kiinnittäessäsi levyt paikoilleen pidä huolta siitä, että alusta on tiivis ja kuiva. Voit asentaa palosuojalevyt joko pysty- tai vaakasuunnassa. Älä kuitenkaan kiinnitä niitä tiiviisti toisiaan vasten, vaan jätä kaikkien levyjen väliin noin 2-3 millimetriä tilaa. Tukevaan kiinnitykseen voi käyttää esimerkiksi ruuveja. Käytä ruuvinväännintä ja ruuvaa ruuvit niin, että niiden kanta uppoaa levyyn 0,5-1 millimetriä. Ruuvit kannattaa kiinnittää 10 millimetrin päähän reunasta 20 senttimetrin välein koko levyn ympäri. Ruuvit levyn keskellä kiinnitetään 30 senttimetrin välein.

Kipsilevyt ja eristeet Byggmaxilta
Kipsilevyt soveltuvat kaikenlaisiin verhouksiin kotonasi. Tee kodistasi siisti päällystämällä seinät, katot, pilarit tai palkit. Saneerauskipsilevyt soveltuvat myös kaareviin rakenteisiin. Ohuesta ulkomuodostaan huolimatta tämä kipsilevy on vahvaa tekoa. Tarvitsetko kenties vaihtoehtoja eristämiseen? Finnfoam on eriste, joka sopii moniin kohteisiin, kuten seiniin, lattioihin, kattoihin ja myös routaeristeeksi. Se on vesitiivis, se ei homehdu, eikä sinun tarvitse eristää sitä höyrysululla. Solumuovi taas sopii eristeeksi koko taloon aina perustuksista kattoon. Solumuovin päälle voidaan valaa betonia, ja se sopii myös routaeristykseen. Kun taas rakennat kotiin tai mökille saunaa, polyuretaanieriste sopii eristeeksi erittäin hyvin. Voit asentaa tämän alumiinipintaisen eristelevyn niin seiniin, kattoihin kuin lattiaan. Saunan lisäksi se sopii myös muihin kosteisiin tiloihin. Hanki siis laadukkaat eristeet meiltä!

Suositut kipsilevyt Byggmaxin laajasta valikoimasta
Byggmaxista saat laadukkaat kipsilevyt eristämään kotisi. Tee kodistasi paloturvallinen ja vähennä äänimelua yksinkertaisilla ratkaisuilla. Meiltä saat kaikki laadukkaat tuotteet järkevään hintaan. Jos tarvitset apua tai neuvoja, autamme mielellämme.

5 tuotetta

 1. Hinta alkaen
  9 55 /kpl
 2. Hinta alkaen
  11 95 /kpl
 3. Hinta alkaen
  13 45 /kpl
 4. Hinta alkaen
  18 95 /kpl
 5. Hinta alkaen
  11 95 /kpl

5 tuotetta