Kipsilevyt

Kipsilevyt Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kipsilevyt ovat suuressa suosiossa olevia rakennuslevyjä, joita käytetään katoissa ja seinissä. Ne ovat paloturvallisia ja ääntä eristäviä. Kipsilevyistä on moneksi.

Kipsilevyt ja eristeet Byggmaxilta
Kipsilevyt soveltuvat kaikenlaisiin verhouksiin kotonasi. Tee kodistasi siisti päällystämällä seinät, katot, pilarit tai palkit. Saneerauskipsilevyt soveltuvat myös kaareviin rakenteisiin. Ohuesta ulkomuodostaan huolimatta tämä kipsilevy on vahvaa tekoa. Tarvitsetko kenties vaihtoehtoja eristämiseen? Finnfoam on eriste, joka sopii moniin kohteisiin, kuten seiniin, lattioihin, kattoihin ja myös routaeristeeksi. Se on vesitiivis, se ei homehdu, eikä sinun tarvitse eristää sitä höyrysululla. Solumuovi taas sopii eristeeksi koko taloon aina perustuksista kattoon. Solumuovin päälle voidaan valaa betonia, ja se sopii myös routaeristykseen. Kun taas rakennat kotiin tai mökille saunaa, polyuretaanieriste sopii eristeeksi erittäin hyvin. Voit asentaa tämän alumiinipintaisen eristelevyn niin seiniin, kattoihin kuin lattiaan. Saunan lisäksi se sopii myös muihin kosteisiin tiloihin. Hanki siis laadukkaat eristeet meiltä!

Suositut kipsilevyt Byggmaxin laajasta valikoimasta
Byggmaxista saat laadukkaat kipsilevyt eristämään kotisi. Tee kodistasi paloturvallinen ja vähennä äänimelua yksinkertaisilla ratkaisuilla. Meiltä saat kaikki laadukkaat tuotteet järkevään hintaan. Jos tarvitset apua tai neuvoja, autamme mielellämme.

10 tuotetta

 1. Hinta alkaen
  15 45 /kpl
  2-5 p
 2. Hinta alkaen
  13 45 /kpl
  2-5 p
 3. Hinta alkaen
  13 95 /kpl
  2-5 p
 4. Hinta alkaen
  7 95 /kpl
  2-5 p
 5. Hinta alkaen
  5 95 /kpl
  2-5 p
 6. Hinta alkaen
  0 69 /kpl
  2-5 p
 7. Hinta alkaen
  19 95 /kpl
  2-5 p
 8. Hinta alkaen
  9 99 /kpl
  2-5 p
 9. Hinta alkaen
  2 87 /kpl
  2-5 p
 10. Hinta alkaen
  5 99 /kpl
  2-5 p

10 tuotetta