Tasoitetapetti

 Lasikuitu, 1x25m
Tuotenumero: 18550
Paino: 0.88
Lasikuitutapetti voidaan kiinnittää maalattujen, tapetoitujen ja rapattujen pintojen sekä kipsilevyn päälle.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
19 95 /kpl
kpl
Tasoitetapetti
Lasikuitutapetti voidaan kiinnittää maalattujen, tapetoitujen ja rapattujen pintojen sekä kipsilevyn päälle.

– Suojaa seiniä iskuilta, kolhuilta, halkeamilta, tulipalolta, vedeltä, kosteudelta ja homeelta.
– Soveltuu kuivien tilojen seiniin ja kattoon.
– Helppo ja nopea asentaa.
– Maalattava.
– Helppo puhdistaa.

Ennen aloittamista

Suojaa huonekalut hiontapölyltä keräämällä ne yhteen ja peittämällä ne muovilla. Irrota jalkalistat sekä pistorasioiden ja valokytkinten suojukset. Esikäsittele seinäpinnat niiden tyypin mukaan.
Käytä käsineitä ja suojaavia vaatteita lasikuitutapettia käsitellessäsi.

Maalatut seinät

Pese seinä soodaliuoksella. Jos seinä on maalattu kiiltävällä maalilla, voit karhentaa pintaa karkealla sienellä, jotta liisteri kiinnittyy paremmin. Puhdista lopuksi vedellä.

Tapetoidut seinät

Poista ensin tapetti, tasoita puhtaasta seinästä mahdolliset epätasaisuudet ja anna kuivua. Hio lopuksi.

Rapatut seinät

Harjaa irtorappaus irti, tasoita reiät ja anna kuivua. Hio hienolla hiomapaperilla.

Kipsilevyt

Aloita tasoittamalla ruuvien ja naulojen reiät. Jos kipsilevyn reunat on viistottu, ne on tasoitettava huolellisesti. Hio tasoite tasaiseksi sen kuivuttua.

Lasikuitutapetin asennus

Jos alusta on huokoista materiaalia, levitä sille kerros liimaa, anna sen imeytyä materiaaliin ja kuivaa. Leikkaa tapetti, ja jätä pituutta noin 10 senttimetriä ylimääräistä viimeistelyä varten. Levitä liisteriä seinälle runsaasti tasaiseksi kerrokseksi. Aseta sitten tapetti seinälle. Aloita painamalla lujasti yläosaa tapetointilastan tai -telan avulla katonrajaan. Jätä 5 senttimetriä leikkuuvaraa. Vedä tapetti työkalulla ja kädellä ylhäältä alas aivan kohtisuoraan. Varmista tapetin kiinnittyminen vetämällä sisältä ulospäin tapetointilastalla tai -telalla. Varmista, ettei seinän ja tapetin väliin jää ilmakuplia. Älä koskaan kiinnitä tapettia alhaalta ylöspäin. Aseta seuraavan tapettivuodan reuna kiinni ensimmäiseen, tarvittaessa muutama millimetri päällekkäin. Paina lopuksi varovasti vuotien välinen sauma alustaan kiinni. Asenna vuota nurkassa niin, että pari senttimetriä menee seuraavalle seinälle. Levitä liima pistorasian ympärille ja leikkaa vuotaan risti pistorasian kohdalle. Leikkaa reikä vuotaan sen kuivuttua paikalleen. Tapetti on maalattavissa asennuksen jälkeen. Varaudu maalaamaan kaksi kerrosta.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 18550