Kalustemaali V15 A-pohja valkoinen

0,225l
Tuotenumero: 186146
Paino: 0.3
Helppokäyttöinen, vesiohenteinen, himmeä kalustemaali, jolla on hyvät peitto-ominaisuudet ja tasoittumiskyky.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
13 95 /kpl
kpl
Kalustemaali V15 A-pohja valkoinen
Helppokäyttöinen, vesiohenteinen, himmeä kalustemaali, jolla on hyvät peitto-ominaisuudet ja tasoittumiskyky. Tarttuu hyvin vanhoihin maalipintoihin ja antaa kovan, kestävän ja kellastumattoman pinnan. Soveltuu sisäkäyttöön esimerkiksi kalusteiden, ovien, ikkuna­puitteiden ja listojen maalaukseen.

Varmista, että kaikki maalipurkit ovat samaa valmistuserää (Batch) tai vaihtoehtoisesti sekoita eri erät keskenään sävyerojen välttämiseksi. KÄYTTÖOHJE: Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä. Käytä tarvittaessa tasoitetta. Pohjamaalaa esim. Ilves Tartuntapohja -maalilla. Puhdista aiemmin maalatut pinnat esimerkiksi Ilves Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin vedellä. Käytä tarvittaessa tasoitetta. Aiemmin alkydimaalilla maalatut kovat ja kiiltävät pinnat hiotaan karheiksi ja hiontapöly poistetaan ennen maalausta. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.

TYÖTAPA: Sively, telaus tai ruiskutus. Maalin voi levittää esim. mohair-telalla, mutta lopputasoitus kannattaa tehdä siveltimellä. Käytä runsaasti maalia, jolloin maali pääsee paremmin tasoittumaan.
RIITTOISUUS: Noin 8 m2/l.
KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 1–2 h, uudelleenmaalattavissa 12 h.
KIILTOASTE: Himmeä.
OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi.
TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.
KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä. Suojattava jäätymiseltä. Säilytä lasten ulottumattomissa.
SÄVYT: A-pohja (valkoinen)
PAKKAUSKOOT: 0,225 L, 0,9 L, 2,7 L
Sisältää 5-kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Maalaustuoteryhmä 2012: 321 Puu- ja metallipintojen vesiohenteiset pintamaalit sisäkäyttöön RL 03...04. EU raja-arvo (kat. A/d): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: <130 g/l.
Vaaralausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Nopeat tiedot