Tapetointitarvikkeet

Tapetointitarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Tuo uutta ilmettä kotiisi tapeteillamme. Meiltä löytyy paljon valinnanvaraa niin väreissä, kuoseissa kuin materiaaleissakin. Tilaa samalla myös työtäsi helpottavat välineet. Esimerkiksi tapettiluoti auttaa sinua merkitsemään tarkat pystylinjat tapetoinnin aikana.

Tapetoi kodistasi tyylikäs
Tapetointi on mukavaa ja hyödyllistä ajanvietettä, jonka tuloksena pääset nauttimaan työsi jäljestä. Noudattamalla tapetointiohjeita sekä käyttämällä oikeanlaisia työvälineitä onnistut varmasti. Tärkeimmät tapetoinnissa tarvitsemasi työvälineet ovat matto- tai tapettiveitsi, mittanauha, pitkä viivain, liisteriharja, tapettilasta, luotilanka, lyijykynä, ämpäri ja pesusieni. Kannattaa varata lähettyville myös tukevat tikkaat sekä tapetointipöytä. Lisäksi tarvitset liisterijauhetta. Sekoita sitä veteen oikeassa mittasuhteessa. Osta tapetointitarvikkeet edullisesti Byggmaxista samalla, kun valitset sopivan tapetin. Tapetoinnissa tärkeää on tehdä pohjatyöt hyvin. Maalatussa seinässä riittää, kun tasoitat ja hiot kolot sekä muut epätasaisuudet pois. Jos seinässä on ennestään vanha tapetti, se tulee poistaa. Saat sen poistettua esimerkiksi levittämällä vanhan tapetin pintaan liisterijauheesta ja kuumasta vedestä tekemääsi seosta. Tämän jälkeen anna tapetin vettyä kunnolla ja irrota se sitten seinästä.

Valitse suosikkisi monista eri vaihtoehdoista
Byggmaxilta löydät monenlaisia tapetteja, joista voit valita oman kotisi tyyliin ja huoneen käyttötarkoitukseen sopivan tapetin. Meillä on valikoimissa niin paperi-, lasikuitu- kuin woven-tapetteja. Tapettien laatu on kehittynyt huimasti viime vuosien aikana, minkä ansiota niitä on muun muassa huomattavasti helpompaa käsitellä kuin aiemmin. Ne eivät enää repeile niin helposti, ja esimerkiksi woven-tapetit voit laittaa suoraan seinään ilman vettymisaikaa. Tapetointitarvikkeet ovat kuitenkin säilyneet edelleenkin samoina. Työ sujuu huomattavasti helpommin, kun käytössäsi on esimerkiksi tukeva tapetointipöytä, jonka päällä voit leikata sopivan kokoiset vuodat. Seinäpintoja uudistettaessa katse yleensä kohdistuu myös muihin huoneen materiaaleihin. Usein myös nekin voi olla hyvä uusia. Viimeistele seinäpinnat esimerkiksi uusilla listoilla. Tilan arvokkuutta lisäävät tehokkaasti myös erilaiset kattokoristeet. Esimerkiksi klassinen kattoruusuke on, kuin piste iin päällä remontin edetessä.

Näppärät tapetointitarvikkeet Byggmaxilta
Kun haluat uutta ilmettä kotiisi, hanki edulliset tapetointitarvikkeet Byggmaxilta. Oikeilla työvälineillä tapetoinnista tulee mukavaa ajanvietettä, jonka tuloksena saat kauniin kodin. Ryhdy tuumasta toimeen ja tilaa tyyliisi sopivat tapetit jo tänään.

Näytä enemmän
Suodata

9 Tulokset

Järjestä
Habo Penslar
Masonite, 1500 mm. Käytetään tapettileikkurin tai -veitsen kanssa tapetin leikkaukseen.
3 59  €
Habo Penslar
Puinen kädensija, säädettävät kiinnikkeet terälle. Käytetään tapettilinjerin kanssa tapetin leikkaamiseen.
4 95  €
Habo Penslar
Kädensija muovia, kehys metallia. Käytetään tapettilinjerin kanssa.
3 95  €
Habo Penslar
Varsi muovia
3 29  €
Habo Penslar
Pehmeää muovia. Tapettien kiinnitykseen, kulmien suoristukseen jne.
2 95  €
Habo Penslar
Puinen kädensija, terä terästä, 575 mm
6 95  €
Habo Penslar
Terä tapettiveitseen ja -leikkuriin
2 95  €
Habo Penslar
Tapettien luotaamiseen. Pyöreä luoti, naru 2 m.
4 49  €
Habo Penslar
Varsi muovia, synteettiset harjakset, 120 mm
3 59  €