Meistä

Tietoa Byggmaxista 

Byggmaxin idea on yksinkertainen. Myymälöistämme löydät erittäin laadukkaita rakennustarvikkeita erittäin alhaiseen hintaan. Meillä on tavarataloja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Riippumatta missä Byggmax-myymälässä asioit, asiat toimivat tutulla tavalla. Lastaat ja poimit itse rakennusmateriaalit drive-in -pihaltamme. Tietenkin henkilökunta on vastaamassa kysymyksiisi, mutta lisäksi apunasi on monia opasteita ja vinkkejä, jotka auttavat sinua kysymyksissäsi. Byggmax-myymälöistä löydät hyvän perusvalikoiman rakennus-, remontointi- ja sisustusprojekteihinVerkkokaupastamme löydät kaiken, joka ei mahdu myymäläämme – ts. yli 20 000 tuotetta on tilattavissasi vain parilla napsautuksella.

Byggmaxin historia 

Vuonna 1993 avattiin portit ensimmäiseen Byggmax-myymälään. Paikkana oli Täby ja yllättäen ala sai uuden kilpailijan, joka pintapuolisesti vaikutti harmittomalta, mutta oli älykäs ja sitkeä. Olemalla alan ensimmäinen toimija, jolla on drive in -pihajossa asiakas tekee osan työstä itse, voi Byggmax tarjota hintoja, jotka saavat muut toimijat (ja asiakkaat) hämmästymään.  Byggmax oli myös ensimmäinen rautakauppa, joka tarjosi hintalupauksen.

Vuonna 2007 Byggmax avasi ensimmäisen myymälänsä Norjassa, ja vuonna 2008 oli Suomen vuoro päästä käsiksi edullisiin hintoihin. 

Vuonna 2023 Byggmax juhli 30-vuotista taivaltaan. Tällä hetkellä Byggmaxilla on yli 200 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Kolmessakymmenessä vuodessa on tapahtunut paljon, mutta perusajatus on pysynyt tismalleen samana. Keskitymme edelleen rakennustarvikkeiden korkeaan laatuun sekä edullisimpaan hintaan. Hintalupaus on edelleen voimassa kaikkiin tuotteisiimme.

Oikein rakentaminen on helppoa 

Sen lisäksi, että Byggmax tarjoaa rakennustarvikkeita lompakolle sopivaan hintaan, ovat myös tieto ja osaaminen tuotteita, joita Byggmax tarjoaa mielellään. Myymälöissämme on kylttejä, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean tuotteen oikeaan projektiin ja täältä löydät opetusvideoita, jotka selittävät yksinkertaisesti, kuinka esimerkiksi rakennat terassin tai asennat lattian. Itse tekeminen on hauskaa. 

Yhteystiedot 

Lisätietoja Byggmaxista saa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla [email protected]

Haluatko ottaa yhteyttä pääkonttoriin? Soita vaihteeseemme numeroon 46(0)8-514 930 60. 

Byggmaxin päättäjät ja taloustiedot – katso Byggmax Investor Relations