Mineraalipohjamaali V

Ulkoseinään
Tuotenumero: 197000
Paino: 1.12
Vesiohenteinen pohjuste ulko- ja sisätilojen kiviainespinnoille.
Pakkauskoot: 1 L ja 5 L.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
8 49 /kpl
kpl
Mineraalipohjamaali V
Midun Mineraalipohjamaali on vesiohenteinen pohjuste ulko- ja sisätilojen kiviainespinnoille, kuten betoni-, sementti- ja kalkkisementtirappaus- sekä kalkkihiekkatiilipinnoille. Tuotetta voidaan käyttää pohjusteena aikaisemmin sementti-, kalkkisementti- ja silikaattimaalatuilla pinnoilla.

Lisäksi mineraalipohjamaali soveltuu tiilijulkisivujen kyllästämiseen, pölynsidonta-aineeksi, betonilattialle tartunta-aineeksi tai sitomaan vanhoja kalkkimaalattuja pintoja.

HUOM! Midun Mineraalipohjamaali soveltuu ainoastaan maalaamattomien, puhtaaksi kaavittujen ja pestyjen rappaus- ja betonipintojen käsittelyyn ennen niiden maalaamista Midun Kivijulkisivumaalilla.

Vinkit rappaus- ja betonipintojen pohjamaalaukseen


Esityöt
Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu ovat onnistuneen maalaustuloksen perusta. Lopputulokseen vaikuttaa olennaisesti myös ilman tai maalattavan pinnan lämpötila. Midun Mineraalipohjamaalille sopiva käyttölämpötila on vähintään +8 °C. Peitä ja suojaa talon kaikki osat, joita ei maalata. Peitä ikkunalasit, sillä tuote syövyttää lasia.

Alustan on oltava puhdas, kuiva ja kiinteä. Harjaa tai kaavi pois irtonainen rappaus, kalkki ja maali. Hio ja pese aiemmin maalatut pinnat julkisivupesulla ja huuhtele vedellä.

Maalaus

Älä maalaa pintoja, jotka ovat suorassa auringonpaisteessa tai auringon lämmittämiä. Älä maalaa, jos seuraavan vuorokauden kuluessa todennäköisesti sataa tai jos 1–2 tuntia maalauksen jälkeen muodostuu kastetta.

Vältä aineen joutumista silmiin. Käytä suojalaseja ja -hanskoja. Levitä pohjuste koko pinnalle siveltimellä, maalaustelalla tai ruiskulla. Pohjuste on pintamaalattavissa Midun Kivijulkisivumaalilla 2–4 tuntia käsittelyn jälkeen.

Maalauksen jälkeen

Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne vedellä. Sulje purkki käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää

Älä kaada maalia tai lakkaa viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit, lakat ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit pienmetallin keräyspisteeseen.

Onnea maalaukseen!
Vaaralausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 197000
Tavaramerkki Midun