Muistikortti 64GB microSD™ Class 10 SikkertHjem

15 mm, 1 mm
Tuotenumero: 687202585
Anna valvontakameran tallentaa tallenteita ja pääset niihin käsiksi suoraan matkapuhelimestasi milloin haluat.

Pysy kehityksen kärjessä. Nostamatta sormeakaan
Kun valvontakamerassa on microSD™-muistikortti, kuvamateriaali tallentuu automaattisesti ja on käytettävissä puhelimesi sovelluksessa.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Muistikortti 64GB microSD™ Class 10 SikkertHjem

Anna valvontakameran tallentaa tallenteita ja pääset niihin käsiksi suoraan matkapuhelimestasi milloin haluat.

Pysy kehityksen kärjessä. Nostamatta sormeakaan
Kun valvontakamerassa on microSD™-muistikortti, kuvamateriaali tallentuu automaattisesti ja on käytettävissä puhelimesi sovelluksessa. Murto- tai onnettomuustapauksessa kuvamateriaalin voi helposti jakaa poliisille tai vakuutusyhtiöllesi tapauksen tehokasta hallintaa varten.

Sopii kaikkiin kameroihimme
microSD™-muistikorttia voidaan käyttää kaikissa S7pro™- ja S6evo™-kameroissa sekä entisessä S5-Touch™ HD WiFi -kamerassa. Aseta kortti yksinkertaisesti suoraan kameraan, ja kamera alkaa tallentaa kuvamateriaalia kortille. Kun kortin muisti täyttyy, vanhimmat tallenteet korvataan automaattisesti.

Pakkauksessa
  • 1 x 64 GB microSD™-muistikortti


S6evo™-hälytyspakettimme ovat varashälyttimiä ilman tilausta. Täältä löydät valikoimamme murtohälyttimiä, kotihälyttimiä ja hälytyspaketteja kotiisi! Jokaisen hälytyspaketin avulla voit laajentaa hälytysjärjestelmääsi tarpeen mukaan, ja sinulla on aina täysi valvonta hälytysjärjestelmääsi. "Naapuriverkostomme" avulla voit hyödyntää naapuriapua, jos kotonasi tapahtuu varkaus - naapureillesi voidaan ilmoittaa asiasta ja he voivat ottaa yhteyttä poliisiin ja saapua paikalle ennen vartijaa.

Hälytysjärjestelmä ILMAN tilausta
SikkertHjem™ vie klassisen hälytysjärjestelmän uusiin ulottuvuuksiin ja lisää siihen nyt älykkään kodin ominaisuuksia, jotka antavat sinulle uudenlaista hallintaa kotiisi. Internetiin yhdistettynä kaikki tapahtuu reaaliajassa ja synkronoidaan kaikkien käyttäjien älypuhelimissa. Järjestelmä päivittyy automaattisesti uusimmilla tietoturvapäivityksillä ja ominaisuuksilla, joten voit aina tuntea olosi turvalliseksi ja saada täyden hyödyn varkaudenestosuojastasi. Kaikki tämä ilman tilaus- tai käynnistysmaksua.

Helppo käyttö matkapuhelimesta
SikkertHjemin hälytysjärjestelmät on helppo ottaa käyttöön ja käyttää ilmaisen sovelluksemme avulla sekä iOS®- että Android™-käyttöjärjestelmille. Tämä tarkoittaa, että voit kantaa hälytysjärjestelmääsi taskussa ja tarkistaa hälytyksen, videovalvonnan ja valaistuksen ohjauksen missä tahansa oletkin.

Mobiilivarmistus
S7pro-hälytysjärjestelmä yhdistyy internetiin joko langattoman Wi-Fi:n tai langallisen lähiverkon kautta. Asettamalla hälytyslaitteeseen myös SIM-kortin voit lähettää tekstiviesti-ilmoituksia henkilöille, joilla ei ole sovellusta asennettuna puhelimeen, kuten naapureille, ja saat myös varmuuskopion siltä varalta, että internet on poikki. Tällöin järjestelmä jatkaa automaattisesti toimintaansa SIM-kortilla.

Videovalvonta
S7pro integroituu tiiviisti akku- ja aurinkokameroihimme. Pääset helposti käsiksi valvontakameroihisi suoraan sovelluksen etusivulta, ja jos sinulla on useampi kuin yksi kamera, voit jopa kerätä jopa neljä kameraa yhdelle näytölle täydellistä yleiskuvaa varten. Sovelluksen kautta voit helposti käyttää kameroitasi, mukauttaa asetuksia ja tarkastella kuvamateriaalia.

Ei tilausta
Muiden järjestelmiemme tavoin S7pro on tilausvapaa hälytysjärjestelmä. Sinulta ei veloiteta kuukausimaksuja tai maksuja.

Mitat
  • Leveys: 15 mm
  • Syvyys: 1 mm
  • Korkeus: 10 mm


Tekniset tiedot
  • Kapasiteetti: 64 GB
  • Luokka: 10
  • Paino: 0,006 kg


Näytä enemmän
Tavaramerkki SikkertHjem