MOSAIIKKI MOON ONYX 5X5

Tuotenumero: 6335151
Moon Onyx on perinteinen porcellanatomosaiikki, jonka koko on 5x5 cm. Mosaiikkilaatan pinta on sileä, mutta samalla lasitettu ja kiillotettu kauniilla harmaatäpläisillä väreillä.
Näytä enemmän
pakkaus
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

MOSAIIKKI MOON ONYX 5X5

Moon Onyx on perinteinen porcellanatomosaiikki, jonka koko on 5x5 cm. Mosaiikkilaatan pinta on sileä, mutta samalla lasitettu ja kiillotettu kauniilla harmaatäpläisillä väreillä. Mosaiikki antaa eksklusiivisen ilmeen ja sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen tai keittiön seinään.
Yhdistele vapaasti Moon Onyx -kaakelilaattakokoihin 60x60 ja 60x120 cm.

Rektifioitu laatta/mosaiikki

Rektifioituja laattoja/mosaiikkia kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset kaakelilaatat. Tällaiset rektifioidut kaakelilaatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Gres Porcellanato

Gres Porcellanato - tai lyhyesti sanottuna porcellanato - poltetaan lämpötiloissa 1000–1600 astetta, ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Johtuen kovasta materiaalista, tällä tyyppisillä laatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattian- tai laatanpuhdistusaineita.

Ominaisuudet:
•Kiillotettu ja sileä pinta
•Mosaiikkineliöt (5x5 cm) laatalla (30x30 cm)
•Posliini/Porcellanato
•Lasitettu
•Veden imeytyminen <0,5 %

Käyttökohteet:
•Mosaiikki sisä- ja ulkokäyttöön
•Mosaiikki seiniin ja lattiaan
Huom.! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Right Price Tiles
Tavarantoimittajan tuotenumero 102040399