MOSAIIKKI STELLAR NOIR 5X5

Musta, 1 m2/pkt
Tuotenumero: 6335155
Paino: 2.27
Stella Noirissa on tumma, osittain matta strukturoitu pinta luonnollisella kiviaiheella. Struktuurista löytyy pieniä reikiä/kuoppia, jotka antavat kaakelilaatalle entistä aidomman kivi-ilmeen!
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
4-7 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
75   /m2
pakkaus
MOSAIIKKI STELLAR NOIR 5X5
Mosaic Stella Noir on lasitettu posliinimosaiikki, jonka koko on 5x5 cm. Mosaiikissa on tumma, osittain matta strukturoitu pinta luonnollisella kiviaiheella. Struktuurista löytyy pieniä reikiä/kuoppia, jotka antavat kaakelilaatalle entistä aidomman kivi-ilmeen!

Stella Noir sopii yhtä hyvin sekä kylpyhuoneeseen että keittiöön. Yhdistele vapaasti saman sarjan muiden kaakelilaattojen kanssa.

Rektifioitu laatta/mosaiikki

Rektifioituja laattoja/mosaiikkia kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset kaakelilaatat. Tällaiset rektifioidut kaakelilaatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Posliinilaatta/mosaiikki

Posliinilaatta ja -mosaiikki poltetaan 1000–1600 asteen lämpötilassa ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Kovan materiaalin ansiosta tämäntyyppisillä posliinilaatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattian- tai laatanpuhdistusaineita.

Ominaisuudet:
•Strukturoitu ja matta pinta marmorijäljitelmää
•Mosaiikkineliöt (5x5 cm) laatalla (30x30 cm)
•Posliini
•Lasitettu
•Veden imeytyminen <0,5 %

Käyttökohteet:
•Mosaiikki sisä- ja ulkokäyttöön
•Mosaiikki seiniin ja lattiaan
Huom.! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 102040403
Tavaramerkki Right Price Tiles