Mosaiikkilaatta Mini Kit Kat Cyan Blue 1,2x9,2

Tuotenumero: 6467282
Moderni korkealaatuinen sininen porcellanatomosaiikki, joka antaa kotiisi ainutlaatuisen ilmeen! Mini Kit Kat Cyan Blue voidaan sijoittaa sekä seinälle että lattialle, ja se sopii erityisen hyvin kaarevien muotojen, kuten penkkien, baaritiskien ja keittiöyksiköiden kaakelointiin.
Näytä enemmän
pakkaus
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Mosaiikkilaatta Mini Kit Kat Cyan Blue 1,2x9,2

Mini Kit Kat Cyan Blue on korkealaatuinen lasitettu porcellanatomosaiikki moderniin tyyliin. Suorakulmaisen muotoilunsa ansiosta ne antavat arkkitehtonisen ja ainutlaatuisen tunnelman ja sopivat moniin kiinnostaviin käyttökohteisiin. Mosaiikki voidaan sijoittaa vaaka- tai pystysuoraan seinälle, mutta se sopii erityisen hyvin kaarevien muotojen, kuten penkkien, baaritiskien ja keittiöyksiköiden kaakelointiin. Laatat asetetaan tällöin pystysuoraan.

Mini Kit Kat Cyan Blueta voidaan kulutuskestävyytensä ja lujuutensa ansiosta käyttää sekä sisällä että ulkona. Mosaiikki on myös veden- ja pakkasenkestävä. Se voidaan huoletta asentaa sekä seinille että lattioille.

Gres Porcellanato

Gres Porcellanato - tai lyhyesti sanottuna porcellanato - poltetaan lämpötiloissa 1000–1600 astetta, ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Johtuen kovasta materiaalista, tällä tyyppisillä laatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattian- tai laatanpuhdistusaineita.

Ominaisuudet:
  • Sileä, kiiltävä pinta
  • Mosaiikkiruudut (1,2x9,2 cm) laatalla (30,8x28,2 cm)
  • Lasitettu
  • Posliini/Porcellanato
  • Pakkasenkestävä
  • Veden imeytyminen < 0,5 %
Käyttökohteet:
  • Mosaiikki sisä- ja ulkokäyttöön
  • Mosaiikki seiniin ja lattiaan
Huom! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Right Price Tiles
Tavarantoimittajan tuotenumero 102040411