Multi-Connect LiIma Classen

Tuotenumero: 67698
Kiinnitysliima seinä- ja lattialaatoillemme. 5,5 kg liimaa riittää noin 10 m2:n kokoiselle alueelle.
Näytä enemmän
pakkaus
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Multi-Connect LiIma Classen

Kiinnitysliima seinä- ja lattialaatoillemme. 5,5 kg liimaa riittää noin 10 m2:n kokoiselle alueelle.

Levitä vain liimaa pohjaan ja napsauta laatat toisiinsa kiinni.
Seinä- ja lattialaattoja voidaan käyttää kaikissa huoneissa, myös märkätiloissa, kuten kylpyhuoneessa ja keittiössä. Vaatimuksena on ainoastaan eristekerros laattojen alla silloin, kun saumat eivät ole vesitiiviitä.
Seinä-/lattialaatat voidaan katkoa sahalla tai veitsellä sekä kiinnittää suoraan olemassa oleville pinnoille, kuten kaakelille ja klinkkerille.
Ei suositella käytettäväksi epätasaisilla pinnoilla. Suurin toleranssiraja on 1 mm/metri.
Laatat voidaan asentaa kaikille pinnoille, seinille ja lattioille (myös lämmitetyille), kosketuslämpötilan ollessa enintään 27 °C.

Seinä- ja lattialaattojen kiinnitysliima (MultiConnect) on kosteuskovettuva ja.
SMP-teknologialle perustuva hybridiliima.

• Kestävä, seinä- ja lattiapinnoille, soveltuu ceramin-tuotteiden asennukseen, esim. seinä- ja lattialevyjen (Ceramin Vario) asennukseen sisätilojen seinä- ja lattiapinnoille.
• Käytetään teollisessa valmistuksessa liimana pienempien alueiden parantamiseen parketti-, kaakeli- ja mattopäällysteissä.
• Esim. PU-levyjen, kivivillalevyjen ym. liimaamiseen, metallilevyjen asennukseen huokoisille ja ei-huokoisille alustoille.
• Metallilevyjen liimaamiseen magneettikiinnitteisille seinille. Seinä- ja lattialevyjen kiinnitysliima (MultiConnect) on erittäin elastista ja tarttuvaa ja kestävää jopa ei-huokoisilla alustoilla. Se soveltuu erityisen hyvin ceramin-tuotteiden asennukseen rasvasta puhdistetuille metalli-, alumiini- ja teräsalustoille.

Parasta ennen -päiväys: 18 kuukautta valmistuspäivämäärästä suljetussa alkuperäispakkauksessa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä 5–25°C:n lämpötilassa.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Classen