Puuruuvit

Puuruuvit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Vaikka se siltä kuulostaakin, niin puuruuvi ei ole puusta valmistettu ruuvi, vaan se on tehty kiinnittämään puuta. Puuruuveja on monta eri kokoa, mikä takaa sen, että löydät juuri tarvitsemasi.

Puuruuvit moneen käyttöön
Jos etsit ulkokäyttöön soveltuvia puuruuveja, olet oikeassa paikassa. Jos tarvitset ruuveja, joissa on hyvä ruostesuoja, ja haluat välttää puun värjäytymisen kannan ympäriltä on puuruuvi sinun uusi ystäväsi. Korkean korroosioluokan puuruuvit sopivat rakennelmiin, joita ei ole suojattu kosteudelta tai jotka ovat suorassa kosketuksessa maahan. Ne soveltuvat myös erilaisten paneelien kiinnittämiseen, paanukattoihin ja muihin puurakennelmiin. Pystyt ostamaan meiltä myös puuruuveja sisäkäyttöön. Löydät ruuvit eri pituuksissa, joten ne soveltuvat eri käyttötarpeisiin. Jos tarkoituksesi on kuitenkin kiinnittää puuta puuhun, on hyvä muistaa, että ruuvin pituuden tulee olla kaksi kertaa kiinnitettävän puun paksuus, jotta liitos pitäisi. Kuusikantaiset ruuvit taas kiinnittyvät lujasti painekyllästettyihin palkkeihin. Puuruuvit ulkokäyttöön löydät kätevästi Byggmaxilta. 

Ruostumattomat ruuvit vaativiin olosuhteisiin
Jos rakennusprojektisi vaatii ruuvilta paljon, on ruostumaton ruuvi se, mitä olet etsimässä. Ruostumattomat ruuvit ovat omiaan kosteisiin ja vaativiin ympäristöihin, minkä takia niitä käytetäänkin esimerkiksi laitureita rakennettaessa mökille tai järven rannalle. Korkean korroosioluokan ansiosta ja hyvän ruostesuojan takia ruuvi on pitkäikäinen. Vaikka ruostumattomat ruuvit sopivat erinomaisesti kosteisiin paikkoihin, löydät valikoimastamme myös helpompiin olosuhteisiin, kuten vaikkapa sisätiloihin, soveltuvat ruuvit.

Puurakenteisiin erinomaiset puuruuvit Byggmaxilta
Byggmaxilta saat laatua järkevään hintaan. Löydä tarvitsemasi puuruuvit laajasta valikoimastamme ja tilaa omasi jo heti tänään. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

Tuote 1-25 (76)

 1. Hinta alkaen
  9 95 /kg
  2-5 p
 2. Hinta alkaen
  2 35 /kpl
  2-5 p
 3. Hinta alkaen
  8 15 /kpl
  2-5 p
 4. Hinta alkaen
  29   /kpl
  2-5 p
 5. Hinta alkaen
  30   /kpl
  2-5 p
 6. Hinta alkaen
  13 95 /kpl
  2-5 p
 7. Hinta alkaen
  11   /kpl
  2-5 p
 8. Hinta alkaen
  2 45 /kpl
  2-5 p
 9. Hinta alkaen
  1 08 /kpl
  2-5 p
 10. Hinta alkaen
  2 75 /kpl
  2-5 p
 11. Hinta alkaen
  12   /kpl
  2-5 p

Tuote 1-25 (76)