Tulpat ja pikanaulat

Tulpat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Valikoimistamme löytyvät erilaiset tulpat ja pikanaulat eri kiinnityksiin; puuhun, betoniin tai vaikkapa kipsilevyyn. Näitä tuotteita voi valita koon, hinnan ja jopa eri värivaihtoehtojen mukaan.

Tulpat joka lähtöön
Jos haaveissasi on rakentaa kotimaisesta korkealaatuisesta kestopuusta vaikkapa lahoamaton aita, löydät paalut ja muun tavaran valikoimistamme. Meiltä saat kätevästi myös julkisivutulpat, joiden avulla onnistuu kiinnittäminen oikeaoppisesti niin puuhun, betoniin, kevytbetoniin kuin harkkoihinkin. Muovitulpat soveltuvat taas betonille, tiilelle tai kevytbetonille. Tulpat estävät halkeamien syntymisen materiaaleissa, eikä rakenteen kestävyys vaarannu halkeamien vuoksi. Kunnon tulppakiinnitys yhdistettynä kotimaiseen kestopuurakentamiseen takaa siistin ja huolitellun lopputuloksen. Suomen vaihtelevat sääolosuhteet eivät pääse lahottamaan aitaasi, sillä kotimainen kestopuu on painekyllästetty lahoamista vastaan. Se on myös viisi kertaa kestävämpää verrattuna tavalliseen lautatavaraan. Meiltä saat rakennusprojektiisi tarvittaessa myös ohjeet, ostoslistan ja myös inspiraation, vaikka suomalainen mies tietää kyllä itsekin, mitä on tekemässä.

Se tekee, joka ei pelkää
Jotta saat kestävän lopputuloksen aikaiseksi, kannattaa panostaa laadukkaisiin materiaaleihin, työkalut ja tulpat mukaan lukien. Meidän valikoimistamme voit vertailla hintoja ja pakkauskokoja sekä löydät mitat sopivien tarvikkeiden etsintään. Meiltä hankit samalla myös sähkötyökalut ja -koneet, kuten porakoneet ja iskuporakoneet. Näillä vehkeillä onnistuvat myös järeidenkin kohteiden työstämiset helposti, varmasti ja turvallisesti. Jos työskentelet julkisivujen tai seinien parissa, saatat tarvita myös tikkaita. Tikkaiden päällä ollessa täytyy aina muistaa varovaisuus ja tasapainon säilyttäminen. Tällöin on hyvä olla sopivat varusteet, kuten timpurinvyö, johon saa laitettua roikkumaan niin vasarat, naulat kuin mitatkin. Kaikkien välineiden tulee olla käden ulottuvilla ja helposti saatavissa. Ei kannata unohtaa myöskään asennuskäsineitä sekä kuulo- ja hengityssuojaimia. Näitäkin löytyy valikoimistamme.

Tulpat ruuvien ja naulojen kiinnittämiseen Byggmaxilta
Suomalainen tee se itse -mies rakentaa osaavasti ja taidolla. Onnistuneen ja tukevan kiinnityksen takaavat tulpat sekä muut laadukkaat työkalut ja materiaalit. Meiltä tilaat laatua järkevään hintaan.

Näytä enemmän
Suodata

62 Tulokset

Järjestä
Habo
Saatavana useita paksuuksia
Alkaen 4 39  €
Bårebo
6kpl, Esiporausta ei tarvita
2 49  €
Fischer
20kpl
23 95  €
Bårebo
25 kpl
1 49  €
Fischer
Ruostumaton, 4kpl
7 95  €
Bårebo
25 kpl
1 49  €
Fischer
8kpl, kaulus
9 29  €
Fischer
5x25 mm, K, 50 kpl
Alkaen 6 95  €
Kärnsund
Saatavana useita malleja
Alkaen 44 95  €
Sähkösinkitty, 5x40mm, 100kpl
9 25  €
Fischer
4 kpl nailonista kevytbetonitulppaa
7 99  €
Fischer
2 kpl ETA-hyväksyttyä kiinnikettä kaasubetoniin ja kattoon
17  €
Fischer
4 kpl, punainen, ruuvi mukana
13  €
Fischer
10kpl
12 90  €
Fischer
8 kpl metallitulppaa puu- ja lastulevyruuville
10  €
Fischer
12kpl, kaulus + ruuvi
Alkaen 9 29  €
Fischer
6 x 50, 20 kpl
Alkaen 5 95  €
Fischer
4 kpl, musta, ruuvi mukana
13  €
8x120, 6st
7 95  €
Fischer
14 x 70 mm, 20 kpl
9 95  €
Fischer
4 kpl metallitulppaa puu- ja lastulevyruuville
10  €
8 x 60, 10 kpl
7 95  €