Tulpat ja pikanaulat

Tulpat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Valikoimistamme löytyvät erilaiset tulpat ja pikanaulat eri kiinnityksiin; puuhun, betoniin tai vaikkapa kipsilevyyn. Näitä tuotteita voi valita koon, hinnan ja jopa eri värivaihtoehtojen mukaan.

Tulpat joka lähtöön
Jos haaveissasi on rakentaa kotimaisesta korkealaatuisesta kestopuusta vaikkapa lahoamaton aita, löydät paalut ja muun tavaran valikoimistamme. Meiltä saat kätevästi myös julkisivutulpat, joiden avulla onnistuu kiinnittäminen oikeaoppisesti niin puuhun, betoniin, kevytbetoniin kuin harkkoihinkin. Muovitulpat soveltuvat taas betonille, tiilelle tai kevytbetonille. Tulpat estävät halkeamien syntymisen materiaaleissa, eikä rakenteen kestävyys vaarannu halkeamien vuoksi. Kunnon tulppakiinnitys yhdistettynä kotimaiseen kestopuurakentamiseen takaa siistin ja huolitellun lopputuloksen. Suomen vaihtelevat sääolosuhteet eivät pääse lahottamaan aitaasi, sillä kotimainen kestopuu on painekyllästetty lahoamista vastaan. Se on myös viisi kertaa kestävämpää verrattuna tavalliseen lautatavaraan. Meiltä saat rakennusprojektiisi tarvittaessa myös ohjeet, ostoslistan ja myös inspiraation, vaikka suomalainen mies tietää kyllä itsekin, mitä on tekemässä.

Se tekee, joka ei pelkää
Jotta saat kestävän lopputuloksen aikaiseksi, kannattaa panostaa laadukkaisiin materiaaleihin, työkalut ja tulpat mukaan lukien. Meidän valikoimistamme voit vertailla hintoja ja pakkauskokoja sekä löydät mitat sopivien tarvikkeiden etsintään. Meiltä hankit samalla myös sähkötyökalut ja -koneet, kuten porakoneet ja iskuporakoneet. Näillä vehkeillä onnistuvat myös järeidenkin kohteiden työstämiset helposti, varmasti ja turvallisesti. Jos työskentelet julkisivujen tai seinien parissa, saatat tarvita myös tikkaita. Tikkaiden päällä ollessa täytyy aina muistaa varovaisuus ja tasapainon säilyttäminen. Tällöin on hyvä olla sopivat varusteet, kuten timpurinvyö, johon saa laitettua roikkumaan niin vasarat, naulat kuin mitatkin. Kaikkien välineiden tulee olla käden ulottuvilla ja helposti saatavissa. Ei kannata unohtaa myöskään asennuskäsineitä sekä kuulo- ja hengityssuojaimia. Näitäkin löytyy valikoimistamme.

Tulpat ruuvien ja naulojen kiinnittämiseen Byggmaxilta
Suomalainen tee se itse -mies rakentaa osaavasti ja taidolla. Onnistuneen ja tukevan kiinnityksen takaavat tulpat sekä muut laadukkaat työkalut ja materiaalit. Meiltä tilaat laatua järkevään hintaan.

Näytä enemmän
Suodata

59 Tulokset

Järjestä
Fischer
20kpl
alkaen 23 95  €
Habo
Saatavana useita paksuuksia
Fischer
4 kpl metallitulppaa puu- ja lastulevyruuville
alkaen 10  €
Fischer
2kpl, sis. ruuvi, Ø 12mm
alkaen 12 15  €
Fischer
2 kpl ETA-hyväksyttyä kiinnikettä kaasubetoniin ja kattoon
alkaen 17  €
Bårebo
15 kpl
alkaen 2 99  €
Fischer
8 x 80, FZB, 50 kpl
alkaen 15 95  €
Fischer
12kpl, kaulus + ruuvi
alkaen 9 29  €
Fischer
2kpl, koukku
alkaen 7 59  €
Fischer
2kpl, puuruuvi PZ2
alkaen 7 59  €
Fischer
8 kpl metallitulppaa puu- ja lastulevyruuville
alkaen 10  €
Fischer
4 kpl, punainen, ruuvi mukana
alkaen 13  €
Fischer
6 kpl metallitulppaa puu- ja lastulevyruuville
alkaen 10  €
Bårebo
25 kpl
alkaen 1 49  €
Fischer
Metallia, sis. ruuvin, 35 mm, 6 kpl
alkaen 5 95  €
Bårebo
10kpl, yleistulppa 5,5x35mm, Ruuvi 4x40mm
alkaen 1 99  €
Bårebo
6kpl, yleistulppa 6x35mm, Ruuvi 4x50mm
alkaen 1 99  €
Fischer
4 kpl nailonista kevytbetonitulppaa
alkaen 7 99  €
Fischer
4 kpl nailonista kevytbetonitulppaa
alkaen 7 99  €
Sähkösinkitty, 6x80mm, 100kpl
alkaen 11 95  €
Fischer
8kpl, kaulus
alkaen 9 29  €