Tulpat ja pikanaulat

Tulpat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Valikoimistamme löytyvät erilaiset tulpat ja pikanaulat eri kiinnityksiin; puuhun, betoniin tai vaikkapa kipsilevyyn. Näitä tuotteita voi valita koon, hinnan ja jopa eri värivaihtoehtojen mukaan.

Tulpat joka lähtöön
Jos haaveissasi on rakentaa kotimaisesta korkealaatuisesta kestopuusta vaikkapa lahoamaton aita, löydät paalut ja muun tavaran valikoimistamme. Meiltä saat kätevästi myös julkisivutulpat, joiden avulla onnistuu kiinnittäminen oikeaoppisesti niin puuhun, betoniin, kevytbetoniin kuin harkkoihinkin. Muovitulpat soveltuvat taas betonille, tiilelle tai kevytbetonille. Tulpat estävät halkeamien syntymisen materiaaleissa, eikä rakenteen kestävyys vaarannu halkeamien vuoksi. Kunnon tulppakiinnitys yhdistettynä kotimaiseen kestopuurakentamiseen takaa siistin ja huolitellun lopputuloksen. Suomen vaihtelevat sääolosuhteet eivät pääse lahottamaan aitaasi, sillä kotimainen kestopuu on painekyllästetty lahoamista vastaan. Se on myös viisi kertaa kestävämpää verrattuna tavalliseen lautatavaraan. Meiltä saat rakennusprojektiisi tarvittaessa myös ohjeet, ostoslistan ja myös inspiraation, vaikka suomalainen mies tietää kyllä itsekin, mitä on tekemässä.

Se tekee, joka ei pelkää
Jotta saat kestävän lopputuloksen aikaiseksi, kannattaa panostaa laadukkaisiin materiaaleihin, työkalut ja tulpat mukaan lukien. Meidän valikoimistamme voit vertailla hintoja ja pakkauskokoja sekä löydät mitat sopivien tarvikkeiden etsintään. Meiltä hankit samalla myös sähkötyökalut ja -koneet, kuten porakoneet ja iskuporakoneet. Näillä vehkeillä onnistuvat myös järeidenkin kohteiden työstämiset helposti, varmasti ja turvallisesti. Jos työskentelet julkisivujen tai seinien parissa, saatat tarvita myös tikkaita. Tikkaiden päällä ollessa täytyy aina muistaa varovaisuus ja tasapainon säilyttäminen. Tällöin on hyvä olla sopivat varusteet, kuten timpurinvyö, johon saa laitettua roikkumaan niin vasarat, naulat kuin mitatkin. Kaikkien välineiden tulee olla käden ulottuvilla ja helposti saatavissa. Ei kannata unohtaa myöskään asennuskäsineitä sekä kuulo- ja hengityssuojaimia. Näitäkin löytyy valikoimistamme.

Tulpat ruuvien ja naulojen kiinnittämiseen Byggmaxilta
Suomalainen tee se itse -mies rakentaa osaavasti ja taidolla. Onnistuneen ja tukevan kiinnityksen takaavat tulpat sekä muut laadukkaat työkalut ja materiaalit. Meiltä tilaat laatua järkevään hintaan.

55 tuotetta

 1. Naulatulppa
  Sähkösinkitty, 6x80mm, 100kpl
  Naulatulppa
  Hinta alkaen
  9 95 /st
 2. Ankkuri Fischer DuoTec
  20kpl
  Ankkuri Fischer DuoTec
  Hinta alkaen
  23 95 /st
 3. Naulatulppa, Fischer, N-Z
  8 x 80, FZB, 50 kpl
  Naulatulppa, Fischer, N-Z
  Hinta alkaen
  15 95 /st
 4. NAULA-ANKKURI SINK. 5X20MM
  15 kpl
  NAULA-ANKKURI SINK. 5X20MM
  Hinta alkaen
  2 99 /st
 5. Naulatulppa
  Sähkösinkitty, 5x40mm, 100kpl
  Naulatulppa
  Hinta alkaen
  9 25 /st
 6. Naulatulppa
  Sähkösinkitty, 8x100mm, 50kpl
  Naulatulppa
  Hinta alkaen
  9 95 /st
 7. Naulatulppa
  Sähkösinkitty, 6x60mm, 100kpl
  Naulatulppa
  Hinta alkaen
  9 45 /st
 8. Fischer-nailontulppa SX
  14 x 70 mm, 20 kpl
  Fischer-nailontulppa SX
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl

55 tuotetta