Avainosa S6evo SikkertHjem

-10°C to +50°C, 95 % suhteellinen (ei-kondensoituva)
Tuotenumero: 687202555
Koodivapaa toiminta. Kosketa SmartPadia avaimenperällä ja hälytysjärjestelmän tila muuttuu. Jos hälytys on päällä, kun käytät avaimenperää, se kytkeytyy pois päältä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Avainosa S6evo SikkertHjem

Koodivapaa toiminta. Kosketa SmartPadia avaimenperällä ja hälytysjärjestelmän tila muuttuu. Jos hälytys on päällä, kun käytät avaimenperää, se kytkeytyy pois päältä. Jos hälytys on pois päältä tunnisteen käytön aikana, se kytkeytyy päälle.

Täydellinen lapsille
Jopa nelinumeroista PIN-koodia voi olla vaikea muistaa, jos olet kuten useimmat lapset. Ripusta avaimenperä lastesi koululaukkuun, ja anna heidän päästä sisään ilman koodia.

Pakkauksessa
  • 1 x avaintunniste


S6evo™-hälytyspakettimme ovat varashälyttimiä ilman tilausta. Täältä löydät valikoimamme murtohälyttimiä, kotihälyttimiä ja hälytyspaketteja kotiisi! Jokaisen hälytyspaketin avulla voit laajentaa hälytysjärjestelmääsi tarpeen mukaan, ja sinulla on aina täysi valvonta hälytysjärjestelmääsi. "Naapuriverkostomme" avulla voit hyödyntää naapuriapua, jos kotonasi tapahtuu varkaus - naapureillesi voidaan ilmoittaa asiasta ja he voivat ottaa yhteyttä poliisiin ja saapua paikalle ennen vartijaa.

Hälytysjärjestelmä ILMAN tilausta
SikkertHjem™ vie klassisen hälytysjärjestelmän uusiin ulottuvuuksiin ja lisää siihen nyt älykkään kodin ominaisuuksia, jotka antavat sinulle uudenlaista hallintaa kotiisi. Internetiin yhdistettynä kaikki tapahtuu reaaliajassa ja synkronoidaan kaikkien käyttäjien älypuhelimissa. Järjestelmä päivittyy automaattisesti uusimmilla tietoturvapäivityksillä ja ominaisuuksilla, joten voit aina tuntea olosi turvalliseksi ja saada täyden hyödyn varkaudenestosuojastasi. Kaikki tämä ilman tilaus- tai käynnistysmaksua.

Helppo käyttö matkapuhelimesta
SikkertHjemin hälytysjärjestelmät on helppo ottaa käyttöön ja käyttää ilmaisen sovelluksemme avulla sekä iOS®- että Android™-käyttöjärjestelmille. Tämä tarkoittaa, että voit kantaa hälytysjärjestelmääsi taskussa ja tarkistaa hälytyksen, videovalvonnan ja valaistuksen ohjauksen missä tahansa oletkin.

Työterveys ja -turvallisuus
  • Käyttölämpötila: -10°C to +50°C
  • Kosteus (enintään): 95 % suhteellinen (ei-kondensoituva)


Mitat
  • Leveys: 27 mm
  • Syvyys: 3 mm
  • Korkeus: 27 mm


Tekniset tiedot
  • Taajuus: RFID 125K
  • Paino: 0,004 kg


Näytä enemmän
Tavaramerkki SikkertHjem