Parketti Tammi 1-sauvainen 180mm Barlinek

Click-järjestelmä 5Gc, Mattalakattu, 2,26 m2/pkt
Tuotenumero: 13447
Helppohoitoinen lakattu parkettilattia, joka asennetaan yksinkertaisesti ilman liimaa click-kiinnitysjärjestelmän ansiosta. Parkettilauta muodostuvat kolmesta yhteen liimatusta kerroksesta aitoa puuta. Pinta on tammea, joka on hiottu ja lakattu UV -kovetteisella lakalla 7 kertaa.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Parketti Tammi 1-sauvainen 180mm Barlinek

Erittely

Maalaismaisessa lattiassa on vaihtelevia ootrauksia, elävyyttä ulkonäössä ja luonnollisia, eloisia värejä ja värinyansseja. Ehjiä ja siloiteltuja oksia (jopa suuria oksia) saattaa esiintyä. Lattialankut ovat viistoreunaisia, mikä vahvistaa jo ennestään erityisyyden tunnetta, jonka lankkulattia tarjoaa. Lankut ovat vain 1,8 m pitkiä ja ovat siksi hyvin käteviä sekä kuljettaa kotiin että asentaa. Puun syyt saavat näkyä.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakka ja hionta

Kulutuskerrosten paksuus: 3,2 mm.
Lakkauksen kulutuskestävyys: > 2500 kierrosta (Taber-koe putoavalla hiekalla)
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 1-2 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 13447
Takuuaika 20 år
Tavaramerkki Barlinek