PARKETTI TAMMI 1-SAUVAINEN TENDER 207MM BARLINEK

Click-järjestelmä 5Gc, Luonnonöljykäsitelty, 3,18m2/pkt
Tuotenumero: 650546
Paino: 26.8
Korkealaatuinen tammiparkettilattia lankkujen muotoisena käsitelty luonnonöljyllä.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
59 95 /m2
kpl
PARKETTI TAMMI 1-SAUVAINEN TENDER 207MM BARLINEK

Erittely

Korkealaatuinen tammiparkettilattia lankkujen muotoisena käsitelty luonnonöljyllä. Sopii sinulle, joka haluat vaalean puulattian luonnollisilla, elävillä vivahteilla. Harjattu pinta tuo lattialankuissa esiin puun kuvion saaden siten aikaan vähän lämpimämmän tunnun kävellä sillä. Pitkien sivujen myötäiset viisteet antavat huoneelle lisää syvyyttä. Lattia on nopea ja yksinkertainen asentaa Barclick-järjestelmällä, joka antaa kestävän ja hienon lopputuloksen. Lattiassa on vaihtelevaa ootrausta, joka tekee sen elävän näköiseksi luonnollisilla ja elävöittävillä väreillä sekä värivivahteilla. Suurempia ehjiä ja siloiteltuja oksia saattaa esiintyä. Pienet virheet ja korjaukset puumateriaalissa ovat mahdollisia harjatuilla pinnoilla. "

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Ylläpito

Öljytyt lattiat vaativat ylläpitoa säilyttääkseen viimeistelynsä. Lattiasaippuaa käytetään lattian pinnan puhdistukseen, mutta mutta se myös kyllästää puun huokoset estäen lian ja nesteiden tunkeutumisen niihin. Lattiasaippualla voidaan pestä 1-2 kertaa viikossa. Puupuhdistetta käytetään peruspuhdistukseen ennen kuin on aika uudelle öljykierrokselle tai halutessasi saada lattialle uuden mattaisen ilmeen, joka virkistää lattiaa. Tämä prosessi on toistettava vain joka toinen vuosi tai kun olet sitä mieltä, että on sen aika. Mitä enemmän lattia on alttiina kulumiselle ja liikenteelle, sitä useammin hoito on suoritettava. Normaalissa käytössä ja kulutuksessa olevan olohuoneen lattia täytyy öljytä vain joka toinen vuosi.

Kulutuskerros ja hionta

Kulutuskerroksen paksuus: 3,2 mm.
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 2-3 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
"
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero BK1-DBE1-OX2-B4C-D14207-V
Takuuaika 30 år
Tavaramerkki Barlinek