Parkettilattia Saarni 1-sauvainen Platinum 180mm Barlinek

Click-järjestelmä 5Gc, Harmaaksi laseerattu, 2,77m2/pkt
Tuotenumero: 650537
Paino: 23.7
Harmaaksi laseerattu parkettilattia, joka on mattalakattu ja harjattu niin, että saarnin luonnollinen rakenne korostuu. Nopea ja helppo asentaa, lopputulos on luja ja kestävä.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
49 95 /m2
kpl
Parkettilattia Saarni 1-sauvainen Platinum 180mm Barlinek

Erittely

Lattiassa on vaihtelevia ootrauksia, siellä missä saarnin luonnolliset värin vaihtelevuudet sekä suurempia ehjiä ja massattuja oksia saattaa esiintyä. Pienet virheet puumateriaalissa ja korjaukset ovat mahdollisia harjatuilla pinnoilla. Trendikäs parkettilattia saarnista harmailla värisävyillä ja viistetyin reunoin. Mattalakkauksella ja harjauksella pintakäsitellen saadaan puun luonnollinen kuviointi korostumaan. Lattia on maalaistyylinen tuoden esiin saarnipuun luonnolliset ominaisuudet, tämä vaalea lattia voi myös saada huoneesi näyttämään suuremmalta. Saarni on eräs kovimmista puulajeista, joka tekee siitä sopivan valittavaksi lattiaan, samalla kun lakka antaa suojaa päivittäiseltä kulutukselta ja tekee pinnasta helposti puhdistettavan. Lattia on nopea ja yksinkertainen asentaa Barclick-järjestelmällä, joka antaa kestävän ja hienon lopputuloksen.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakka ja hionta

Kulutuskerrosten paksuus: 2,5 mm.
Lakkauksen kulutuskestävyys: > 3000 kierrosta (Taber-koe putoavalla hiekalla)
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 1-2 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 650537
Tavaramerkki Barlinek