Valuputket ja pilarikengät

Valuputket ja pilarikengät Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Jos olet rakentamassa varastoa, aitaa tai muuta kevyempää rakennetta, ovat tolppakengät hyvä vaihtoehto betoniin valetuille pilarikengille. Jos sen sijaan haluat tehdä betoniperustuksen, helpottavat valuputket betonin valamista maanpinnan alapuolelle.


Perustuksen ja valun teko
Kun olet päättänyt tehdä perustukset ja valun itse, on valikoimissamme tarjolla rakentamista helpottavia tuotteita. Voit valita, teetkö raskaamman betonivalun vai käyttäisitkö apunasi esimerkiksi valuputkea, jonka avulla voit valaa betonin pahviseen putkeen maanpinnan alapuolelle ja upottaa siihen sitten tolppakengät. Tämä ei ole ollenkaan huono vaihtoehto, sillä työmäärä pienentyy ja betonia säästyy. Lopuksi voit ottaa valuputken pois tai jättää sen maahan. Jos rakennat vaikka terassia, niin pilarikengät kiinnitetään betoniin tai esimerkiksi suoraan kallioon ja sen päälle kiinnitetään lankku tai tolppa. Tällä tavalla kohteesta tulee kestävä. Samalla periaatteella voidaan rakentaa myös aita tai jokin muu kevyempi rakenne. Nämä kengät on tehty sinkitystä teräslevystä ja raudoitetusta raudasta.

Miksi et tekisi itse?
Järeät kohteet vaativat järeät ja ensiluokkaiset rakennustarvikkeet ja -materiaalit. Tarkoituksena on tehdä sellaiset perustukset, että ne kestävät joka kohteelle asetetut vaatimukset. Myös sääolosuhteet luovat oman haasteensa rakenteiden käyttöiän ja kestävyyden suhteen. On myös osattava erottaa, millainen perustus on riittävä. Pärjätäänkö ilman maahan tehtyä valukenkää? Ankkuroimalla pilarikengät suoraan maahan vältyt valun tekemiseltä. Tämä sopii hyvin kevyiden rakenteiden tekoon, jolloin rakenteen korkeus on säädettävissä. Kun mietit, millaiset työkalut soveltuisivat parhaiten perustusten tekoon, ota yhteyttä meihin. Valikoimistamme löytyvät myös ankkurinaulat, joita saatat tarvita pylväiden kiinnityksessä. Meiltä löytyvät myös sementit 25 kg:n säkeissä sekä harkot että muut raudoittamisessa tarvittavat materiaalit, kuten raudoitusverkot ja sidelangat.

Vankat pilarikengät jämeriin perustuksiin Byggmaxilta
Tee se itse - ja onnistu. Pilarikengät auttavat sinua oikaisemaan monta perustuksen tekoon liittyvää työvaihetta verrattuna entisajan porakivien asetteluun. Meiltä saat aina laatua järkevään hintaan.

9 tuotetta

 1. Leveys 48, 73, 98 mm
  Pilarikenkä
  Hinta alkaen
  4 99 /kpl
  2-5 p
 2. 150x800mm, 14L
  Valuputki
  Hinta alkaen
  4 49 /kpl
  2-5 p
 3. Useita vaihtoehtoja
  Tolpanhattu Pyramidi
  Hinta alkaen
  3 29 /kpl
  2-5 p
 4. 48X4,0 U säädettäissä 200mm, FZV
  Pilarikenkä
  Hinta alkaen
  12 95 /kpl
  2-5 p
 5. 150x1200mm
  Valuputki
  Hinta alkaen
  4 49 /kpl
  2-5 p
 6. 75X4,0 L FZV
  Pilarikenkä
  Hinta alkaen
  3 49 /kpl
  2-5 p
 7. Habo 6597, 495x50 mm
  Betonirauta
  7 99 /kpl
  5-10 p
 8. Habo 6596, 400x40 mm
  Betonirauta
  5 99 /kpl
  5-10 p
 9. Useita vaihtoehtoja
  Tolpanhattu Timantti
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
  2-5 p

9 tuotetta