Pesuallas Egeria 1 Bowl Deante

Tuotenumero: 667264
Koe älykkäästi suunniteltu pesuallas, jossa on liitännät, jotka liittyvät saumattomasti astianpesukoneeseesi, mikä tekee keittiötyöstäsi helpompaa ja tehokkaampaa!
Näytä enemmän
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Pesuallas Egeria 1 Bowl Deante

Koe älykkäästi suunniteltu pesuallas, jossa on liitännät, jotka liittyvät saumattomasti astianpesukoneeseesi, mikä tekee keittiötyöstäsi helpompaa ja tehokkaampaa!

Pesuallas voidaan asentaa 40 cm tai 45 cm kaappiin
Pesuallas on kääntyvä, se voidaan asentaa 45 cm leveään kaappiin tai kääntää 90° ja asentaa 40 cm leveään kaappiin.

Korkealuokkainen ruostumaton teräs
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas on iskunkestävä, se kestää korkeita lämpötiloja jopa 250 astetta Celsius-asteeseen ja termistä shokkia. Pesualtaan valmistukseen käytetty ruostumaton teräs koostuu 18 % kromista, mikä antaa sille korkean kemiallisen lujuuden, ja 10 % nikkelistä, mikä samalla antaa sille joustavuutta. Tällainen yhdistelmä johtaa kauniiseen, esteettiseen ja kestävään väriin. Ruostumaton teräs on helppo puhdistaa, se hylkii bakteereja pinnaltaan. Antiseptinen pinnoite takaa korkean hygieniatason ja on helppo puhdistaa.

Tilaa säästävä sifoni, joka helpottaa esimerkiksi jätteiden lajittelua
Pesuallas on varustettu modernilla "Space Saver" sifonilla. Jos olet ärsyyntynyt kyynärpäistä ja putkista, jotka vievät suurimman osan tilasta kaapissasi, tämä on ratkaisu keittiöllesi. Erityinen ja teleskooppinen suunnittelu mahdollistaa sifonin asennon säätämisen tarpeidesi mukaan. Tämän ansiosta on helppo löytää paljon enemmän tilaa, jota voidaan käyttää itse tehdyille säilönnöille tai jätteille. On myös mahdollista liittää pesukone tai astianpesukone sifoniin. Ja mikä parasta - saat sifonin osana settiä!

Turvallinen puhdistetuille pinnoille
Erityisten aineiden käyttö tarkoittaa, että pinnat eivät heikkene eivätkä pysy sileinä pitkään, mikä helpottaa lisäpuhdistusta. Tarkoin valittu koostumus poistaa erittäin tehokkaasti yleisimmät liat. Toisaalta valmisteet ovat hellävaraisia tietylle pinnan tyypille (metalli, graniitti, keramiikka ja muut), ilman että ne osallistuvat kemiallisiin reaktioihin niiden kanssa. Valmisteet ovat biohajoavia ja siten ympäristöystävällisiä. Deantesin puhdistustuotteiden avulla siivoaminen on erittäin helppoa!
Näytä enemmän
Tavaramerkki Deante