Pihakivet ja pihalaatat

Pihakivet ja pihalaatat Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Vieraasi näkevät ensimmäisenä pihasi ja sillä samalla hetkellä luovat ensivaikutelmansa myös talostasi. Jos tämä huolestuttaa sinua, niin älä sure, sillä apukin on lähellä. Byggmaxin valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi pihasi ilmeen piristämiseen. Toimitamme sinulle hetkessä pihasi ilmeen muuttavat pihakivet, -laatat sekä muut tarvikkeet.

 

Tilaa pihakivet ja pihalaatat puutarhaasi helposti netistä

Puutarhassa vietämme ainakin kesällä suuren osan ajastamme, joten sen ulkonäköön kannattaa myös panostaa. Kaikki pihat ovat erilaisia, niin kuin niiden ympäristössä asuvat ihmisetkin. Tämä tosiseikka onkin Byggmaxissa otettu huomioon, sillä laadukkaat pihakivet ja pihalaatat löytyvät eri muodoissa sekä väreissä. Tarvitset pihakiviä ja -laattoja sitten askelmiin, pihateihin, patioihin tai terasseihin, saat tehtyä niillä helpot ja toimivat ratkaisut puutarhaasi. Valitse samalla kertaa reuna- sekä muurikivet vaikkapa mukavaksi kukkapenkin reunukseksi tai edustaviin reunakivetyksiin. Tyylikkäät koristekivet tekevät kodistasi omannäköisesi aivan pienellä vaivalla. Voit valita joko tummia tai vaaleita koristekiviä talosi väristä sekä valmistusmateriaalista riippuen. Pihakivet ja pihalaatat sekä muut puutarhan tarvikkeet löydät kätevästi valikoimastamme.

 

Piristä puutarhasi ilmettä pihakivillä ja -laatoilla

Pihalaattojen asennus käy helposti, kun käytössäsi ovat kunnon tarvikkeet. Laatoituksen saumaus ei tule myöskään olemaan mikään suuri ongelma, sillä pihakivet ja pihalaatat saat kätevästi pysymään paikoillaan saumaushiekan avulla. Saumaushiekassa kaikki hiekanjyvät ovat saman kokoisia, ja se on myös kuivattu toisin kuin hiekkalaatikkohiekka. Alustan tasauksen jälkeen laitat pihakivet oikeille paikoilleen ja sen jälkeen viimeistelet työsi lakaisemalla saumaushiekan paikoilleen, vaikkapa tavallisella pihaharjalla. Tämän jälkeen voit keskittyä vain nauttimaan uudesta pihastasi vaikkapa rennon grillauksen merkeissä. Meiltä löydät nopeasti sekä edullisesti kaikki puutarhasi ja pihasi rakentamiseen sekä sen ilmeen piristämiseen tarvitsemasi varusteet. Pihakivet ja pihalaatat pitävät myös pihasi siistimpänä, eikä turhaa hiekkaakaan kulkeudu kengissäsi sisälle.

 

Hyvin toteutetusta puutarhasta nautit pitkään

Tyylikkääseen pihaan ja puutarhaan kuuluu usein myös olennaisena osana puutarhan kukat sekä kauniin vihreä nurmikko. Meiltä löytyy nurmikon pohjaksi soveltuva laadukas suodatinkangas, joka päästää helposti läpi kasvien tarvitseman ilman, veden sekä ravinteet. Suodatinkankaat ovat usein ohuempia kuin niitä aavistuksen verran karkeampi juurimatto. Pihakivet ja pihalaatat yhdessä kukkapenkkien ja nurmialueiden kanssa täydentävät pihasi ilmeen. Kaikki pihan rakentamiseen, hoitoon sekä kunnostukseen tarvitsemasi työkalut ja tarvikkeet löytyvät edullisesti tarjonnastamme. Meiltä löytyy myös koristekivilaattojen kyllästeaine, jotta pihasi pysyisi kauniina pitkään. Sitä tulee käyttää kuivaan ja puhtaaseen pintaan. Aine antaa huokoisille seinämateriaaleille likaa ja vettä hylkivän pinnan, joka taas puolestaan pitää materiaalin kauniina entistä pidempään.

 

Tilaa Byggmaxista kaikki puutarhassa tarvitsemasi

Tee halvat kaupat tilaamalla edulliset, laadukkaat pihakivet ja pihalaatat sekä muut puutarhassasi tarvittavat välineet Byggmaxista. Säästät hinnan lisäksi myös kallisarvoista aikaasi hankkimalla kaiken samasta osoitteesta. Voit luottaa tuotteisiimme, koska laatu ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia ja asetamme ne aina etusijalle.

Näytä enemmän
Suodata

56 Tulokset

Järjestä
20KG
5 49  €
Saatavana useita värejä
Alkaen 3 45  €
Harmaa, 290x290x50mm
1 39  €
Stegu
Kevytbetoni, 1,0 m2/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
49  € /m2
Stegu
Kevytbetoni, kulma, 0,90m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
43  €
1,4x25m N1-laatu
32 95  €
20KG
7 95  €
100g 1x15m
24 95  €
Saatavana useita värejä
Alkaen 5 89  €
Stegu
Kevytbetoni, sopii kulmaan, 0,93 m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
37  €
20 kg
3 45  €
Stegu
Kevytbetoni, kulma, 0,58 m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
30  €
145X145X50MM
0 35  €
290x145x50mm 4,9kg
0 89  €
Stegu
Kevytbetoni, 0,5m2/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
69  € /m2
Tummanharmaa, 290x290x50mm
1 99  €
Stegu
Kipsipohjainen, kulma, 0,9m korkeus/paketti helppo asentaa ilman saumausta
35  €
290x145x50mm 4,9kg
0 99  €
Stegu
Kipsipohjainen, 1,0 m2/paketti helppo asentaa ilman saumausta
49  € /m2
290x145x50mm 4,9kg
0 99  €
Stegu
Kipsipohjainen, 1,0 m2/paket helppo asentaa ilman saumausta
43  € /m2
Stegu
Kevytbetoni, kulma, 0,58 m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
32  €