Pihakivet ja pihalaatat

Pihakivet ja pihalaatat Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Vieraasi näkevät ensimmäisenä pihasi ja sillä samalla hetkellä luovat ensivaikutelmansa myös talostasi. Jos tämä huolestuttaa sinua, niin älä sure, sillä apukin on lähellä. Byggmaxin valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi pihasi ilmeen piristämiseen. Toimitamme sinulle hetkessä pihasi ilmeen muuttavat pihakivet, -laatat sekä muut tarvikkeet.

Tilaa pihakivet ja pihalaatat puutarhaasi helposti netistä
Puutarhassa vietämme ainakin kesällä suuren osan ajastamme, joten sen ulkonäköön kannattaa myös panostaa. Kaikki pihat ovat erilaisia, niin kuin niiden ympäristössä asuvat ihmisetkin. Tämä tosiseikka onkin Byggmaxissa otettu huomioon, sillä laadukkaat pihakivet ja pihalaatat löytyvät eri muodoissa sekä väreissä. Tarvitset pihakiviä ja -laattoja sitten askelmiin, pihateihin, patioihin tai terasseihin, saat tehtyä niillä helpot ja toimivat ratkaisut puutarhaasi. Valitse samalla kertaa reuna- sekä muurikivet vaikkapa mukavaksi kukkapenkin reunukseksi tai edustaviin reunakivetyksiin. Tyylikkäät koristekivet tekevät kodistasi omannäköisesi aivan pienellä vaivalla. Voit valita joko tummia tai vaaleita koristekiviä talosi väristä sekä valmistusmateriaalista riippuen. Pihakivet ja pihalaatat sekä muut puutarhan tarvikkeet löydät kätevästi valikoimastamme.

Piristä puutarhasi ilmettä pihakivillä ja -laatoilla
Pihalaattojen asennus käy helposti, kun käytössäsi ovat kunnon tarvikkeet. Laatoituksen saumaus ei tule myöskään olemaan mikään suuri ongelma, sillä pihakivet ja pihalaatat saat kätevästi pysymään paikoillaan saumaushiekan avulla. Saumaushiekassa kaikki hiekanjyvät ovat saman kokoisia, ja se on myös kuivattu toisin kuin hiekkalaatikkohiekka. Alustan tasauksen jälkeen laitat pihakivet oikeille paikoilleen ja sen jälkeen viimeistelet työsi lakaisemalla saumaushiekan paikoilleen, vaikkapa tavallisella pihaharjalla. Tämän jälkeen voit keskittyä vain nauttimaan uudesta pihastasi vaikkapa rennon grillauksen merkeissä. Meiltä löydät nopeasti sekä edullisesti kaikki puutarhasi ja pihasi rakentamiseen sekä sen ilmeen piristämiseen tarvitsemasi varusteet. Pihakivet ja pihalaatat pitävät myös pihasi siistimpänä, eikä turhaa hiekkaakaan kulkeudu kengissäsi sisälle.

Hyvin toteutetusta puutarhasta nautit pitkään
Tyylikkääseen pihaan ja puutarhaan kuuluu usein myös olennaisena osana puutarhan kukat sekä kauniin vihreä nurmikko. Meiltä löytyy nurmikon pohjaksi soveltuva laadukas suodatinkangas, joka päästää helposti läpi kasvien tarvitseman ilman, veden sekä ravinteet. Suodatinkankaat ovat usein ohuempia kuin niitä aavistuksen verran karkeampi juurimatto. Pihakivet ja pihalaatat yhdessä kukkapenkkien ja nurmialueiden kanssa täydentävät pihasi ilmeen. Kaikki pihan rakentamiseen, hoitoon sekä kunnostukseen tarvitsemasi työkalut ja tarvikkeet löytyvät edullisesti tarjonnastamme. Meiltä löytyy myös koristekivilaattojen kyllästeaine, jotta pihasi pysyisi kauniina pitkään. Sitä tulee käyttää kuivaan ja puhtaaseen pintaan. Aine antaa huokoisille seinämateriaaleille likaa ja vettä hylkivän pinnan, joka taas puolestaan pitää materiaalin kauniina entistä pidempään.

Tilaa Byggmaxista kaikki puutarhassa tarvitsemasi
Tee halvat kaupat tilaamalla edulliset, laadukkaat pihakivet ja pihalaatat sekä muut puutarhassasi tarvittavat välineet Byggmaxista. Säästät hinnan lisäksi myös kallisarvoista aikaasi hankkimalla kaiken samasta osoitteesta. Voit luottaa tuotteisiimme, koska laatu ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia ja asetamme ne aina etusijalle.

Näytä enemmän

47 Results

Järjestä
Betonilaatta 290mm
Harmaa, 290x290x50mm
alkaen 1 25  € /kpl
Betonilaatta 435mm
Saatavana useita värejä
alkaen 3 45  € /kpl
KIVITUHKA
20kg
alkaen 4 45  € /kpl
SAUMAUSHIEKKA
20 kg
alkaen 3 45  € /kpl
Reunakivi
Saatavana useita värejä
alkaen 5 89  €
Pihakivi
290x145x50mm 4,9kg
alkaen 0 65  € /kpl
Reunakivi
300x135x80mm 8kg
alkaen 2 89  € /st
Pihakivi 1/2
145X145X60MM
alkaen 0 35  € /kpl
Koristekivi marmori
8-16mm. lähtevä artikkeli.
alkaen 9 49  € /st
Verhoilukivi Kulma California
Stegu
Kevytbetoni, kulma, 0,90m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
43  € /kpl
Koristekivi Marmori Valkoinen 8-16mm 20kg
8-16mm, 20kg, 12l
alkaen 11 95  € /kpl
Verhoilukivi Rodos Sand
Stegu
Kipsipohjainen, 1,0 m2/paketti helppo asentaa ilman saumausta
43  € /m2
Koristekivi Rustik 540
Stegu
Kevytbetoni, 1,0 m2/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
49  € /m2
Koristekivi Nepal Frost
Stegu
Kevytbetoni, 0,46 m2/paketti, kiinnitetään laastilla
60  € /m2
Koristekivi Laasti
15kg, hammaslastalla 2-5 kg/ m2
Verhoilukivi California
Stegu
Kevytbetoni, 0,5m2/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
69  € /m2
Koristekivi Creta
Stegu
Kipsipohjainen, 1,0 m2/paket helppo asentaa ilman saumausta
43  € /m2
Koristekivi Kulma Istria
Stegu
Kipsipohjainen, kulma, 0,9m korkeus/paketti helppo asentaa ilman saumausta
35  € /kpl
Koristekivi Palermo Graphite
Stegu
Kevytbetoni, 0,62 m2/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
56  € /m2
Koristekivi Kulma Boston
Stegu
Kevytbetoni, kulma, 0,87 m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
33  € /kpl
Koristekivi Kulma Palermo
Stegu
Kevytbetoni, kulma, 1,13 m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla
43  € /kpl
Koristekivi Kulma Nepal Frost
Stegu
Kevytbetoni, kulma, 1,20 m korkeus/paketti, kiinnitetään laastilla, vaativat saumausta
42  € /kpl