Pitää joulukuusi kauniina | ByggmaxPitää joulukuusi kauniina | Byggmax

Pidä joulukuusi kauniina koko joulun ajan

Tässä on parhaat vinkit, joiden avulla joulukuusi kestää joulukuun alusta pitkään joulun jälkeen. Onnea!

Mikään ei voita kaunista, tuoksuvaa kuusta joulun leppoisina päivinä. Mutta ei ole kovin mukavaa, kun kuusi alkaa kuivua ja neulasia päätyy vähän kaikkialle. Tässä on parhaat vinkkimme, joiden avulla joulukuusi pysyy hyvänä joulukuun alusta pitkälle joulun jälkeen.

 

Vinkki 1 - Totuta joulukuusi sisäilmaan

Anna kuusen tottua hitaasti sisälämpöön, jotta vältytään lämpötilashokilta ja neulaset pudottavalta kuuselta. Paras aika tuoda kuusi sisään on silloin, kun sää on leuto. Jos ulkolämpötila on nollan alapuolella, kuusen on annettava sulaa viileässä tilassa noin päivän ajan, ennen kuin se voidaan viedä huoneenlämpöön. Hyvä paikka sulattamiseen on esimerkiksi viileä autotalli, varasto tai kuisti, jossa on muutama plusaste.

Pitää joulukuusi kauniina | ByggmaxPitää joulukuusi kauniina | Byggmax

Vinkki 2 - Kastele kuusi plusasteissa

Kastele kuusi aina plusasteissa, vaikka se seisoisi ulkona. Mitä korkeampi lämpötila on, sitä enemmän vettä kuusi juo. Kuivuva kuusi alkaa pian pudottaa neulasia.

Vinkki 3 - Tee uusi leikkauspinta

Gör en ny snittyta på granen när det är dags att ta in den för klädning, så får den bäst uppsugningsförmåga. Sätt julgranen direkt i rikligt med vatten.

Vinkki 4 - Sijoita kuusi fiksusti

Sijoita kuusi mieluiten riittävän kauas kuumista kohteista tai kuumasta uunista kuivumisen vähentämiseksi. Hyvä vinkki on suihkuttaa oksat vedellä, jos ilma tuntuu kuivalta.

Vinkki 5 - Kastele usein

Kastele joulukuusta usein – mieluiten joka päivä. Ensimmäisinä päivinä kuusi voi juoda useita litroja. Kasteluvetenä tavallinen vesi on parasta.

Joulukuusivinkkejä  | ByggmaxJoulukuusivinkkejä  | Byggmax