Uima-allaslämpöpumput

Etsitkö tehokasta ja ympäristöystävällistä tapaa lämmittää uima-altaasi? Meidän uima-allaslämpöpumput ovat täydellinen ratkaisu ongelmaasi. Byggmax.fi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita uima-altaan lämmittimiä, joiden avulla voit ylläpitää miellyttävää uimalämpötilaa ympäri vuoden sääolosuhteista riippumatta.

 

Miten uima-allaslämpöpumput toimivat?

Allaspumput käyttävät sähköä sieppaamaan lämpöä ympäröivästä ilmasta ja siirtämään sen altaan veteen. Ne toimivat samalla tavalla kuin ilmastointijärjestelmät, mutta päinvastoin. Uima-allaslämpöpumpun höyrystinkierukka imee ilmasta lämpöä, joka sitten puristetaan ja siirretään lauhdutinkierukkaan. Altaan vesi pumpataan lauhdutinkierukan läpi, jossa se imee lämpöä ja palaa sitten altaaseen.

Sen lisäksi, että uima-altaiden lämpöpumppumme ovat energiatehokas vaihtoehto, ne ovat myös helppokäyttöisiä. Ne vaativat vain minimaalisen vähän huoltoa ja toimivat hiljaa sekä tehokkaasti, joten voit nauttia uima-altaastasi rauhassa ilman häiriötekijöitä. Lämpöpumpuissamme on myös käyttäjäystävälliset hallintalaitteet, ja pumput voidaan integroida omaan uima-altaaseesi. Uima-altaiden lämpöpumppujemme avulla voit vähentää altaan huoltoon liittyvää vaivaa ja viettää enemmän aikaa rentoutuen ja nauttien uima-altaasta ystävien ja perheen kanssa.

 

Miksi kannattaa valita uima-allaspumppu?

On useita syitä, miksi uima-allaslämpöpumput ovat suosittu valinta uima-altaiden omistajien keskuudessa, tässä muutamia hyviä esimerkkejä:

Energiatehokkuus: Allaspumput ovat yksi energiatehokkaimmista tavoista lämmittää uima-allas. Ne kuluttavat paljon vähemmän energiaa kuin perinteiset kaasulämmittimet ja voivat säästää jopa 80 % lämmityskustannuksista.

Ympäristöystävällisyys: ne ovat erinomainen valinta ympäristötietoisille asunnonomistajille.

Monipuolisuus: ne toimivat hyvin erilaisissa ilmastoissa.

Helppohuoltoisuus: monet mallit kestävät jopa 20 vuotta tai kauemmin.

 

Osta uima-altaan lämmittimet Byggmax.fi -sivulta

Byggmax.fi-sivustolla tarjoamme erilaisia uima-allaslämpöpumppuja tarpeisiisi ja budjettiisi sopiviksi. Etsitpä sitten perusmallia tai huippuluokan järjestelmää, jossa on kehittyneitä ominaisuuksia, meiltä löydät kaiken. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja!

Suodata

13 Tulokset

Järjestä
Swim & Fun
812  €
Swim & Fun
1 304  €
Swim & Fun
2 644  €
Swim & Fun
714  €
Swim & Fun
Sopii 350-500 cm suodatinsäiliöihin
410  €
Swim & Fun
8m3/T , Max 60 000litraa
440  €
Swim & Fun
2 245  €
Swim & Fun
3 019  €
Swim & Fun
12,5m3/T, Max 80 000 litre
491  €
Swim & Fun
5,5 kW
1 114  €
Swim & Fun
220/240V/1ph/50hz horisontaalinen
3 517  €
Swim & Fun
579  €
Swim & Fun
531  €