Grillitarvikkeet

Grillaustarvikkeet ovat olennaisia kaikille grillauksen ystäville, jotka haluavat viedä ruoanlaiton aivan uudelle tasolle. Byggmax.fi tarjoaa laajan valikoiman grillitarvikkeita, jotka auttavat sinua valmistamaan täydellistä ruokaa joka kerta. Grilliharjoista ja -kaapimista lihalämpömittareihin ja savustuslastuihin - grillaustarvikevalikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset suosikkigrilliruokiesi valmistamiseen.


Laadukkaat grillitarvikkeet

Ymmärrämme, että grillaaminen on muutakin kuin pelkkää ruoanvalmistusta. Se on sosiaalista puuhaa, joka tuo ihmiset yhteen. Siksi tarjoamme laadukkaita grillitarvikkeita, jotka on suunniteltu kestämään ja täyttämään ulkona kokkaamisen vaatimukset. Grillaustarvikkeemme ovat tehty kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, alumiinista ja kuumuutta kestävästä silikonista, mikä takaa, että ne kestävät korkeita lämpötiloja ja tiheää käyttöä.


Paranna grillauskokemustasi

Oikeanlaisten grillaustarvikkeiden käyttö voi parantaa grillauskokemusta ja tehdä ruoanlaitosta helpompaa ja miellyttävämpää. Lihalämpömittari auttaa sinua kypsentämään lihan täydelliseen lämpötilaan niin, että sitä on turvallista syödä ja kypsyysaste täyttää mieltymyksesi. Grilliharjat ja -kaapimet auttavat sinua pitämään grillisi puhtaana sekä roskattomana. Grillin pitäminen puhtaana myös ehkäisee liekkien syttymistä ja pidentää grillin käyttöikää.


Osta grillaustarvikkeita Byggmax.fi -sivulta

Olennaisten grillaustarvikkeiden lisäksi Byggmax.fi tarjoaa myös erilaisia erikoistuotteita, jotka parantavat grillauskokemustasi. Meillä on laaja valikoima savustuslaatikoita ja puulastuja, joilla voit lisätä savun makua lihaan ja vihanneksiin. Grillilankkumme ovat täydellisiä helposti hajoavien merenelävien ja vihannesten kypsentämiseen, ja grillauskoreissamme on helppo kypsentää pienempiä tai hienojakoisempia ruokia, kuten katkarapuja, viipaloituja vihanneksia tai kuutioiksi leikattua lihaa, ilman että ne katoavat ritilöiden väliin. Valikoimastamme löydät myös pellettigrillit sekä tietysti puupellettejä useissa eri mauissa, jotta voit kokeilla erilaisia makuja ja aromeja.


Byggmax.fi tarjoaa laajan valikoiman grillitarvikkeita luotettavilta tuotemerkeiltä, kuten Broil King ja Misa. Hintamme ovat aina kilpailukykyiset, ja asiantuntijatiimimme auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat grillitarvikkeet. Tutustu grillaustarvikevalikoimaamme jo tänään ja vie ulkona kokkaamisesi seuraavalle tasolle.

Näytä enemmän
Suodata

212 Tulokset

Järjestä
Vaello
119  €
Skandivaror
3 45  €
Vaello
105  €
Broilking
49 90  €
Misa
339  €
Broilking
19 90  €
Misa
Aluzink/ruostumaton
439  €
Sis. letku, säädin ja kiinnikkeet
16 95  €
Misa
49  €
Best Charcoal
Saatavana useita kokoja
Nordic-Tech
1600x650x900 mm
1 499 95  €
Broilking
99 90  €
Vaello
115  €
112 95  €
Vaello
55  €
Habanero BBQ
89  €
Broilking
29 90  €
Habanero BBQ
14  €
Vaello
59  €
Broilking
22 90  €
Misa
29  €
Broilking
89 90  €