Numerot

Byggmaxilta saat tilattua kotiin kuljetettuna talojen numerot. Saat edullisesta valikoimasta tyylikkäät ja modernit, messingistä valmistetut numerot. Niitä on saatavilla eri väreissä, joten jokaiseen taloon ja väriin löytyy sopiva vaihtoehto.

 

Tilaa talojen numerot Byggmaxilta

Byggmaxin kattavasta valikoimasta voit helposti ja nopeasti tilata messingistä valmistetut talojen numerot suoraan kotiin kuljetettuna. Vaihtoehtoisesti voit noutaa ne lähimmästä Byggmaxin myymälästä. Numerot tulevat kaikkien tarvittavien ruuvien, tulppien ja jopa välikappaleen kanssa. 


Numerot on helppo ja nopea asentaa eikä siihen tarvita sen kummemmin tietotaitoa. Saatavilla on messinkisiä, eri värisiksi oksidoituja numeroita. Löydät valikoimasta muun muassa mustat, kultaiset ja hopeiset numerot eri tyyleissä. Näin voit helposti valita juuri omanlaiset numerot, jotka sopivat oman kodin kylkeen. 


Tilaa numerot suoraan kotiin edullisesti ja helposti Byggmaxin kautta tai nouda ne lähimmästä Byggmaxin myymälästä. Kun tilaat numerot, saat paketissa kaiken tarvittavan ruuveista tulppiin ja välikappaleisiin. Jos sinulla on kysymyksiä numeroihin tai niiden asentamiseen liittyen, ota yhteyttä Byggmaxin asiantuntevaan ja osaavaan asiakaspalveluun.

Näytä enemmän
Suodata

13 Tulokset

Järjestä
Bellissa
Saatavana useita malleja
Alkaen 1 417 17  €
Bellissa
Saatavana useita malleja
Alkaen 1 467 46  €
Habo
12 99  €
Habo
11 99  €
Habo
11 99  €
Habo
12 99  €