Säilytyslaatikot

Säilytyslaatikot löytyvät helposti Byggmaxin laajasta ja edullisesta valikoimasta. Ne sopivat hyvin käytettäväksi sekä kotona että mökillä. Löydät valikoimasta eri hintaisia ja eri tyylisiä vaihtoehtoja. Voit tilata ne suoraan kotiin kuljetettuna nopeasti ja edullisesti tai vaihtoehtoisesti noutaa ne Byggmaxin lähimmästä myymälästä.

 

Säilytyslaatikot kotiin ja mökille

Byggmaxin valikoimassa on erilaisia, jykeviä, tyylikkäitä ja tilavia säilytyslaatikoita. Valikoimasta löytyy muun muassa säilytyslaatikko pyörälle. Huomaat myös laatikoita, jotka on helppo laittaa varastoon tai piilottaa pois silmistä. Niissä säilyttää helposti esimerkiksi puutarhaan kuuluvia tavaroita tai terassilta löytyvät tyynyt ja peitot aina seuraavaan kesään saakka.


Saatavilla on myös jykeviä, puisia säilytyslaatikoita, jotka sopivat hienosti myös sisustukseen. Ne sopivat esimerkiksi terassille tai omaan kotiin tai kesämökille. Kaksioviset, kauniista puusta valmistetut säilytyslaatikot ovat hyvä vaihtoehto ihan kenelle tahansa ja ne viimeistelevät sisustuksen hienosti.


Säilytyslaatikot ovat saatavilla eri tyylisinä, eri hintaluokassa ja eri väreissä. Tilaa itsellesi sopivat säilytyslaatikot suoraan kotiin edullisesti ja nopeasti tai nouda ne lähimmästä Byggmaxin liikkeestä.

Näytä enemmän
Suodata

5 Tulokset

Järjestä
Gop
196x89x133cm, galvanoitua lakattua terästä, antrasiitti
Alkaen 1 495  €
Gop
196x89x113cm, galvanoitua lakattua terästä, kermanvalkoinen
Alkaen 1 425  €
Gop
138x89x113cm, galvanoitua lakattua terästä, kermanvalkoinen
Alkaen 1 195  €
Gop
Antrasiitti, 1320 x 700 x 670 mm
270 kpl + 3 kärkeä
15 95  €